რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გარგარის ჯემი

მოიმარაგეთ გემრიელი ჯემი გრძელი ზამთრისათვის :)
მოიმარაგეთ გემრიელი ჯემი გრძელი ზამთრისათვის :)

2:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. გარგარი (უკურკო)
3 12   ჭიქა შაქარი, ან გემოვნებით
12   ჭიქა წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გარგარი გარეცხეთ, კურკა მოაცილეთ და დაჭერით.

2

მოათავსეთ ღრმა ქვაბში, დაასხით წყალი და დააყარეთ შაქარი.

3

ხარშეთ დაბალ ტემპერატურაზე ხილის კარგად დარბილებამდე და ჯემის გასქელებამდე.

4

ჩაასხით გარეცხილ ქილებში და თავსახური მჭიდროდ დაახურეთ.

5

შეინახეთ მშრალ და გრილ ადგილას.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გემრიელი ხილისაგან გემრიელი ჯემის გაკეთებაა შესაძლებელი :)
გემრიელი ხილისაგან გემრიელი ჯემის გაკეთებაა შესაძლებელი :)
ავტორი:
ალუბლის მურაბა ივნისში კეთდება – მწიფე ალუბლისა და შაქრისაგან. ინახება დიდხანს და გემრიელად :)
ალუბლის მურაბა ივნისში კეთდება – მწიფე ალუბლისა და შაქრისაგან. ინახება დიდხანს და გემრიელად :)
ავტორი:
კიდევ ერთი გემრიელი მურაბის რეცეპტი კულინარიაზე.
კიდევ ერთი გემრიელი მურაბის რეცეპტი კულინარიაზე.
ავტორი:
ატმის მურაბა შეგიძლიათ მოამზადოთ წყლით ან წყლის დამატების გარეშე. წყლის გარეშე უფრო სქელი მურაბა გამოდის.
ატმის მურაბა შეგიძლიათ მოამზადოთ წყლით ან წყლის დამატების გარეშე. წყლის გარეშე უფრო სქელი მურაბა გამოდის.
ავტორი: