შოკოლადის ტრიუფელი
ძალიან მარტივი და გემრიელი დესერტი, რომელიც ყოველ მხრივ საუკეთესოა.
ჩაყარეთ პატარა ნაწილებად დატეხილი შოკოლადი თასში და მოათავსეთ ნელ ცეცხლზე მდუღარე წყლის თავზე. როცა გადნება, გადადგით და მსუბუქად გააგრილეთ. შეათქვიფეთ მოხარშული კრემი (ქასთარდი) და ნაღები. თქვიფეთ კარგად შერევამდე.
150 მლ–იან მრგვალ ფორმებში დააფინეთ ცელოფნის სახვევი. გაანაწილეთ ნაზავი ფორმებში და გაყინეთ სულ მცირე 6 საათით.
როცა მისართმევად მზად იქნება, ფორმიდან თეფშებზე გადმოიტანეთ, მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი და მიირთვით კრემ ფრეშთან ერთად.