რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ტვიქსის ფილები

ტვიქსი – ხრაშუნა ორცხობილა, კარამელი და შოკოლადი – საყვარელი ტკბილეულის მომზადება უკვე შინაც მარტივად შეგიძლიათ :)
ტვიქსი – ხრაშუნა ორცხობილა, კარამელი და შოკოლადი – საყვარელი ტკბილეულის მომზადება უკვე შინაც მარტივად შეგიძლიათ :)

1:30:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

მოამზადეთ კარამელის კანფეტები შინ. იხილეთ რეცეპტი.

რეცეპტის ინგრედიენტები
230   გრამი დარბილებული კარაქი
1   ჭიქა შაქარი
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
2   ჭიქა ფქვილი
60   ცალი კარამელის კანფეტი
6   ს/კ ნაღები
3   ჭიქა ნახევრადტკბილი შოკოლადი
2   ჩ/კ მცენარეული ზეთი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 150 C-ზე. დააფინეთ პერგამენტი 23X33 სმ ზომის საცხობ ლანგარს და მოსახურეთ საცხობი სპრეი.

2

ორცხობილის მომზადება: ათქვიფეთ ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი და შაქარი ფაფუკი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ვანილი და თქვიფეთ 30 წამით. დაუმატეთ 2 ჭიქა ფქვილი და თქვიფეთ ფხვიერი მასის მიღებამდე.

3

ნაზავი წინასწარ გამზადებულ ლანგარზე გადაიტანეთ და დაპრესეთ. მთელ ზედაპირზე ჩანგლით დაჩხვლიტეთ.

4

აცხვეთ ოდნავ გადაბრაწვამდე, დაახლოებით 35–40 წუთით. გააცივეთ ბოლომდე.

5

კარამელის ფენის გაკეთება: თუ მზა კარამელის კანფეტებს იყენებთ – დაბალ ტემპერატურაზე პატარა ქვაბში მოათავსეთ კანფეტები და გაადნეთ დაახლოებით 10 წუთით, ურიეთ დროდადრო. შეურიეთ ნაღები და დაელოდეთ, რომ ცოტათი შესქელდეს, დროდადრო მოურიეთ, რომ არ მიიწვას, დაახლოებით 15 წუთით. მიღებული კარამელი მოასხით ლანგარზე გაგრილებულ ფენას. (ასევე შეგიძლიათ კარამელის კანფეტები შინ თავადვე მოამზადოთ და გამოიყენოთ ტვიქსის მოსამზადებლად).

6

შოკოლადის ფენის მომზადება: გაზქურაზე ქვაბში აადუღეთ წყალი, ზემოდან მოათავსეთ ცეცხლგამძლე ჯამი და ჯამში შკოლადი გაადნეთ. თუ გამდნარი შოკოლადი სქელი იქნება დაუმატეთ მცენარეული ზეთი და ურიეთ ბოლომდე შერევამდე. მოასხით ლანგარზე კარამელის ფენას.

7

შედგით მაცივარში 20 წუთით, გამყარებამდე. დაჭერით ფილებად და გემრიელად მიირთვით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის სალათი
კალაბაშის სალათი
ძალიან მარტივი და ადვილად მოსამზადებელი ვეგეტარიანული ფრეშ სალათის რეცეპტი. არ შეიცავს გლუტენისს.
ავტორი:
კალაბაში ინდური სუნელებით
კალაბაში ინდური სუნელებით
მოამზადეთ კალაბაშის ვიტამინებით სავსე რეცეპტი ძალიან მარტივად, მოკლე დროში.
ავტორი:
ხორციანი ღვეზელები
ხორციანი ღვეზელები
გიზიარებთ გემრიელი ხორციანი ღვეზელების რეცეპტს. შეიძლება ერთი შეხედვით რთული მოგეჩვენოთ, მაგრამ ყველაფერი გამოცდილების და პრაქტიკის ამბავია :)
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
კულინარების მოგზაურობა ოკუპირებულ აფხაზეთში
ამერიკაში მცხოვრები ფრანგი მზარეული მეგობარ მზარეულებთან ერთად ოკუპირებულ აფხაზეთში იმყოფებოდა. გთავაზობთ ჩანაწერების თარგმანს.
თარიღი: 03/02/2017
ავტორი: tomato
მსგავსი რეცეპტები
პრანჭია მარწყვების გაფორმება თქვენი ფანტაზიისთვის მოგვინდვია.
პრანჭია მარწყვების გაფორმება თქვენი ფანტაზიისთვის მოგვინდვია.
ავტორი:
წარმოუდგენლად ადვილი, მაგრამ საოცრად მდიდრული და გემრიელი. ჩაიტკბარუნეთ პირი :)
წარმოუდგენლად ადვილი, მაგრამ საოცრად მდიდრული და გემრიელი. ჩაიტკბარუნეთ პირი :)
ავტორი:
ძალიან მარტივი და გემრიელი დესერტი, რომელიც ყოველ მხრივ საუკეთესოა.
ძალიან მარტივი და გემრიელი დესერტი, რომელიც ყოველ მხრივ საუკეთესოა.
ავტორი:
გამორჩეულად გემრიელი შოკოლადის ღვეზელი ორეოს ორცხობილებით :)
გამორჩეულად გემრიელი შოკოლადის ღვეზელი ორეოს ორცხობილებით :)
ავტორი: