ღვეზელის ცომი
ღვეზელის ცომი შინ მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ და შემდეგ ახალ–ახალი გემრიელი ღვეზელების გამოსაცხობად გამოიყენოთ.
ფქვილი კარაქთან ერთად თასში მოათავსეთ.
კარაქი ფქვილში პატარ–პატარება ნაწილებად ჩააჭერით.
დაუმატეთ მარილი და წყალი.
ზილეთ ცომის მიღებამდე.
ცომი გააბრტყელეთ და ღვეზელის ცხიმმოსმულ საცხობ ფორმაში ჩააფინეთ.
ღვეზელის ქერქი რამდენიმე ადგილას ჩანგლით დაჩხვლიტეთ.
აცხვეთ ღუმელში 190 C-ზე დაბრაწვამდე.