რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ფილოს ცომი

ბაქლავას გამოსაცხობად საჭირო თხელი ცომი.
ბაქლავას გამოსაცხობად საჭირო თხელი ცომი.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ჭიქა ფქვილი
ჩ/კ მარილი
210   მლ/ლ წყალი
4   ს/კ მცენარეული ზეთი
1   ჩ/კ სიდრის ძმარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ერთმანეთს შეურიეთ ფქვილი და მარილი.

2

ცალკე შეურიეთ ერთმანეთს ჭიქამდე წყალი, მცენარეული ზეთი და 1 ჩაის კოვზი სიდრის ძმარი. შეურიეთ ეს ნარევი ფქვილის მასას და ურიეთ რბილი ცომის მიღებამდე. თუ მშრალი გამოგივათ, ჩაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი.

3

მიღებული ცომისგან გააკეთეთ ბურთი და ზედაპირზე გადაუსვით ცოტაოდენი მცენარეული ზეთი. შეფუთეთ კულინარიული ცელოფნით და დაასვენეთ ერთიდან ორ საათამდე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ამ ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ პელმენი ან ვარენიკი ხორცის, ყველის, კარტოფილის ან ხილის შიგთზავსით.
ამ ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ პელმენი ან ვარენიკი ხორცის, ყველის, კარტოფილის ან ხილის შიგთზავსით.
ავტორი:
ნამცხვრის ფქვილი არაერთი რეცეპტის ინგრედიენტების ჩამონათვალში შეგხვდებათ.
ნამცხვრის ფქვილი არაერთი რეცეპტის ინგრედიენტების ჩამონათვალში შეგხვდებათ.
ავტორი:
ღვეზელის ცომი შინ მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ და შემდეგ ახალ–ახალი გემრიელი ღვეზელების გამოსაცხობად გამოიყენოთ.
ღვეზელის ცომი შინ მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ და შემდეგ ახალ–ახალი გემრიელი ღვეზელების გამოსაცხობად გამოიყენოთ.
ავტორი:
თუკი პიცის გამოცხობა გადაწყვიტეთ, ჯერ კარგი ცომის გაკეთებაზე უნდა იფიქროთ.
თუკი პიცის გამოცხობა გადაწყვიტეთ, ჯერ კარგი ცომის გაკეთებაზე უნდა იფიქროთ.
ავტორი: