რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ღორის ხორცის წვნიანი

მიყევით რეცეპტს ფეხდაფეხ და მოამზადეთ უგემრიელესი წვნიანი!
მიყევით რეცეპტს ფეხდაფეხ და მოამზადეთ უგემრიელესი წვნიანი!

2:30:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
230   გრამი ძვლიანი ღორის ხორცი
1   ჩ/კ პაპრიკა
1   ჩ/კ გამხმარი ორეგანო
1   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
12   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ დაფქული შავი პილპილი
12   ჩ/კ დაფქული ჩილი
1   ცალი დაფნის ფოთოლი
3   ჭიქა ქათმის ბულიონი
2   ჭიქა წყალი
2   ს/კ სოიოს სოუსი
14   ჭიქა ფქვილი
3   ცალი დაჭრილი კარტოფილი
1   ჭიქა დაჭრილი ბროკოლი
1   ცალი დაჭრილი სტაფილო
1   ცალი დაჭრილი ხახვი
2   ღერი დაჭრილი ნიახური
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ღორის ხორცი (დაუჭრელად), პაპრიკა, ორეგანო, ნივრის ფხვნილი, მარილი, პილპილი, ჩილი, დაფნის ფოთოლი, ქათმის ბულიონი, წყალი და სოიოს სოუსი დიდ ქვაბში მოათავსეთ. აადუღეთ თავსახურის გარეშე. შემდეგ შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ დაბალ ტემპერატურაზე 1 საათით. ამოიღეთ ხორცი და დადგით გასაცივებლად.

2

ხარშვისას მიღებული ¾ ჭიქა სითხე ფქვილთან ერთად ათქვიფეთ. როცა ხორცი გაცივდება, მოაშორეთ ძვლები და ცხიმი. ხორცი პატარა ნაწილებად, ლუკმებად დაჭერით.

3

დაუმატეთ დაჭრილი კარტოფილი, ბროკოლი, სტაფილო, ხახვი, ნიახური და მოხარშული ხორცი ქვაბში. წვნიანი აადუღეთ და შეურიეთ ფქვილის ნაზავი. შეამცირეთ ტემპერატურა და დაბალ ტემპერატურაზე 1 საათით ადუღეთ. ამოიღეთ დაფნის ფოთოლი. კარტოფილი მირთმევამდე ოდნავ დასრისეთ. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი – უგემრიელესი იტალიური სადილი.
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი – უგემრიელესი იტალიური სადილი.
ავტორი:
ქათმის კერძები ყველასათვის საყვარელია. არანაკლებ გემრიელია ქათმის სუპი, რომლის რეცეპტსაც წარმოგიდგენთ.
ქათმის კერძები ყველასათვის საყვარელია. არანაკლებ გემრიელია ქათმის სუპი, რომლის რეცეპტსაც წარმოგიდგენთ.
ავტორი:
გემრიელი ქათმის ბულიონის მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან. მოამზადეთ და მიირთვით სანამ ცხელია.
გემრიელი ქათმის ბულიონის მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან. მოამზადეთ და მიირთვით სანამ ცხელია.
ავტორი:
პელმენის მოყვარულებს ალბათ პელმენის ბულიონის მირთმევაც გესიამოვნებათ
პელმენის მოყვარულებს ალბათ პელმენის ბულიონის მირთმევაც გესიამოვნებათ
ავტორი: