რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

საქონლის ხორცის წვნიანი

გიცდიათ ბოსტნეულისა და საქონლის ხორცის სუპის მომზადება ერთად? ეს შესანიშნავი შანსია, რომ ეს სცადოთ.
გიცდიათ ბოსტნეულისა და საქონლის ხორცის სუპის მომზადება ერთად? ეს შესანიშნავი შანსია, რომ ეს სცადოთ.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
500   გრამი საქონლის რბილი ხორცი
1   ცალი ხახვი
3   ღერი ნიახური
10   ცალი თოთო სტაფილო
2   ცალი გათლილი კარტოფილი
1   ჭიქა სიმინდის მარცვლები
1   ჭიქა ბარდა
2   ქილა (400 გრ.) დაჭრილი პომიდორი
3 12   ჭიქა საქონლის ხორცის ბულიონი
2   ცალი დაფნის პატარა ფოთოლი
2   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
2   ს/კ ზეითუნის ზეთი (ან ნებისმიერი)
4   ჭიქა წყალი
2   ჩ/კ ცხარე წიწაკის სოუსი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით ხორცი 1 სმ. სისქის პატარა ლუკმებად. მოთუშეთ დიდ ქოთანში ან თუჯის ქვაბში 1 სუფრის კოვზ ზეთში, საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე, სანამ ყოველი მხარე არ შეყავისფერდება. შემდეგ გადმოდგით ლანგარზე.

2

დაჭერით ნიახური, ხახვი, კარტოფილი და სტაფილო პატარა ლუკმებად. მოთუშეთ ნიახური და ხახვი დარჩენილ 1 სუფრის კოვზ ზეთში, სანამ ხახვი არ მიიღებს ოქროსფერ შეფერილობას (დაახლოებით 10 წუთი). დაუმატეთ მოთუშული საქონლის ხორცი, წყალი, ბულიონი, პომიდორი თავისივე წვენით, სტაფილო, კარტოფილი, სიმინდი, დაფნის ფოთოლი და ნიორი. მიიყვანეთ დუღილამდე.

3

შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ დაუფარებლად, სანამ ხორცი თითქმის არ დარბილდება, დაახლოებით ერთი საათი. დაუმატეთ სუპს ბარდა და ცხარე სოუსი. დააფარეთ და ადუღეთ, სანამ ხორცი არ დარბილდება, დაახლოებით კიდევ 30 წუთით.

4

შეანელეთ ახლად დაფქული შავი პილპილით, ცხარე სოუსით ან მარილით, სურვილისამებრ. გემრიელად მიირთვით!

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
კალაბაშის სუპი
კალაბაშის სუპი
გემრიელი და ვიტამინებით სავსე კალაბაშის სუპი.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
გუფთის სუპი - კერძი, რომელიც ოჯახის ყველა წევრს შეუყვარდება.
გუფთის სუპი - კერძი, რომელიც ოჯახის ყველა წევრს შეუყვარდება.
ავტორი:
გემრიელი ქათმის ბულიონის მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან. მოამზადეთ და მიირთვით სანამ ცხელია.
გემრიელი ქათმის ბულიონის მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან. მოამზადეთ და მიირთვით სანამ ცხელია.
ავტორი:
საქონლის ხორცის წვნიანი პომიდვრით, სანელებლებითა და ბევრი მწვანილით – სადილი მთელი ოჯახისათვის!
საქონლის ხორცის წვნიანი პომიდვრით, სანელებლებითა და ბევრი მწვანილით – სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი:
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი – უგემრიელესი იტალიური სადილი.
სპაგეტისა და გუფთის წვნიანი – უგემრიელესი იტალიური სადილი.
ავტორი: