დაგვჭირდება ნებისმიერი ფერისა და რაოდენობის ბულგარული წიწაკა, ბასრი დანა და საჭრელი დაფა :)
ეს მეთოდი ყუნწის მოშორების უმარტივესი გზაა. ასე თავიდან აიცილებთ ყუნწის მრგვლად შემოჭრას.
მოაშორეთ თესლი და რბილობი.
წიწაკა გაჭრილი ბოლოთი საჭრელ დაფაზე მოათავსეთ და შუაზე გაჭერით.
შეგიძლიათ დაჭრათ უფრო წვრილ ან სქელ ღერებად. სისქე დამოკიდებულია იმაზე, თუ რის მომზადებას აპირებთ ბულგარული წიწაკით.
თუ გსურთ უფრო პატარებად დაჭრათ, აიღეთ რამდენიმე ღერი ერთად და დაჭერით კუბიკებად.