რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
როგორ გავარჩიოთ ბროწეული მარტივად
ავტორი: tamta

გაარჩიეთ ბროწეული მხოლოდ რამდენიმე წამში :)

 

დაგვჭირდება მხოლოდ ბროწეული, თასი და ხის კოვზი.

 

1
ნაწილი
მოაჭერით ქერქის ზედა ნაწილი

ბროწეულს მოაჭერით ზედა ნაწილი (ყვავილიანი მხარე). ქერქი მარცვლების დაუზიანებლად ჩაჭერით.

2
ნაწილი
მოაცალეთ მოჭრილი ნაწილი

მოჭრილი ქერქი ხელით მოაცილეთ.

3
ნაწილი
გაყავით ორ ნაწილად

ჩაჭერით ძარღვების გაყოლებაზე. გაყავით ორ ნაწილად. გაჭერით ფრთხილად მხოლოდ და მხოლოდ ქერქი და არა მარცვლები.

ბროწეულის ორივე ნახევარი ხელით გადახსენით (ცოტათი დატეხეთ).

4
ნაწილი
ურტყით ხის კოვზით

ერთი ნახევარი ხელით დაიჭირეთ (მარცვლებიანი მხრით დაბლა), ხის კოვზით ზურგზე რამდენჯერმე მაგრად დაარტყით და მარცვლები თასში ჩაიყრება. 

ბეჭდვა
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
ცივი ყავა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
გააკეთეთ ბადაგი შინ მარტივად და მოამზადეთ გემრიელი ტკბილეულები :)
როგორ დავჭრათ კომბოსტო მარტივად.
გააკეთეთ თხილისა და ნიგვზის გემრიელი ჩურჩხელები :)