რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ყვავილოვანი კომბოსტო მწარე სოუსით

ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ყვავილოვანი კომბოსტო
14   ჭიქა ზეითუნის ზეთი
14   ცალი ლიმონის წვენი
2   ს/კ არაჟანი
2   ჩ/კ მდოგვი
1   კონა რეჰანი, კამა და ოხრახუში
მარილი და დაფქვილი წითელი წიწაკა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ, დამდუღრეთ და ცხაურში დაწრიტეთ. გადაავლეთ ცივი წყალი და კვლავ კარგად დაწრიტეთ.

2

მწვანილი გარეცხეთ და წვრილად დაკეპეთ.

3

ქილაში ერთმანეთს შეურიეთ ზეითუნის ზეთი, ლიმონის წვენი, არაჟანი, მდოგვი, წიწაკა და მწვანილი. ქილას სახურავი მჭიდროდ დაახურეთ და კარგად შეანჯღრიეთ.

4

მოასხით მომზადებული სოუსი კომბოსტოს, გადაიტანეთ სასალათეში ან გადაანაწილეთ ჭურჭლებზე და გემრიელად გაუმასპინძლდით სუფრასთან მსხდომ ძვირფას ადამიანებს!

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
ცივი ყავა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ავტორი:
ბოსტნეულის მოყვარულებს მოეწონებათ ეს სალათი. განსაკუთრებით მარხვის დროს.
ბოსტნეულის მოყვარულებს მოეწონებათ ეს სალათი. განსაკუთრებით მარხვის დროს.
ავტორი:
მარტივი რეცეპტი გემრიელი და სასარგებლო ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათის მოსამზადებლად.
მარტივი რეცეპტი გემრიელი და სასარგებლო ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათის მოსამზადებლად.
ავტორი:
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
ავტორი: