რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

წიწიბურა ღორის ხორცით

წიწიბურა ბევრი გემრიელი კერძის მომზადებაში დაგეხმარებათ. ამის ერთ–ერთი მაგალითი ეს რეცეპტია :)
წიწიბურა ბევრი გემრიელი კერძის მომზადებაში დაგეხმარებათ. ამის ერთ–ერთი მაგალითი ეს რეცეპტია :)

0:30:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა წიწიბურა
1 12   ჭიქა მდუღარე წყალი
250   გრამი ღორის ხორცის ფარში
1   თავი დაჭრილი ხახვი
1   ცალი გახეხილი სტაფილო
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
2   ს/კ კეჩუპი
12   ჩ/კ მარილი
14   ჩ/კ შავი პილპილი
2   ცალი დაფნის ფოთოლი
ზეითუნის ზეთი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე ღრმა ქვაბი გააცხელეთ და 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი დაასხით. დაუმატეთ გარეცხილი და კარგად გადაწურული წიწიბურა და 3–4 წუთით თუშეთ, დროდადრო მოურიეთ. წიწიბურა ქვაბიდან გადმოიღეთ და გადადგით.

2

იმავე ქვაბში ჩაასხით კიდევ 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი. ჩაყარეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. თუშეთ 4–5 წუთით დარბილებამდე. დაუმატეთ ფარში და კარგად მოთუშეთ. დაუმატეთ 2 ს/კ კეჩუპი, 2 კბილი დაკეპილი ნიორი და კარგად აურიეთ.

3

წიწიბურა მიღებულ ნაზავზე გადაანაწილეთ და დაფარეთ 1 ½ ჭიქა მდუღარე წყლით. მოაყარეთ ½ ჩ/კ მარილი, ¼ ჩ/კ შავი პილპილი და 2 ცალი დაფნის ფოთოლი.

4

ქვაბს თავსახური დააფარეთ და დაბალ ტემპერატურაზე 15 წუთით, ან წიწიბურას მოხარშამდე ადუღეთ. როცა მოიხარშება გადმოდგით გაზქურიდან და გააჩერეთ 10 წუთით. შემდეგ მოურიეთ და გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
არ გამოტოვოთ წიწიბურას საოცრად მრავალფეროვანი და ვიტამინებით გაჯერებული სალათის რეცეპტი.
არ გამოტოვოთ წიწიბურას საოცრად მრავალფეროვანი და ვიტამინებით გაჯერებული სალათის რეცეპტი.
ავტორი:
მოამზადეთ წიწიბურა ამ რეცეპტით და გახადეთ თქვენი სადილი მრავალფეოვანი.
მოამზადეთ წიწიბურა ამ რეცეპტით და გახადეთ თქვენი სადილი მრავალფეოვანი.
ავტორი: