რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

წიწიბურას სალათა

არ გამოტოვოთ წიწიბურას საოცრად მრავალფეროვანი და ვიტამინებით გაჯერებული სალათის რეცეპტი.
არ გამოტოვოთ წიწიბურას საოცრად მრავალფეროვანი და ვიტამინებით გაჯერებული სალათის რეცეპტი.

0:00:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა წიწიბურა
2   ჭიქა წყალი
12   ჩ/კ მარილი
12   ცალი ჩაიოტი (მექსიკური კიტრი)
12   ცალი დიდი მწვანე ზეთისხილი
1   ცალი ყვითელი ბულგარული წიწაკა
1   ჭიქა დაჭრილი ბროკოლის ყვავილი
14   ჭიქა დაჭრილი წითელი ხახვი
50   გრამი დაჭრილი ნიგოზი
12   ჭიქა დაჭრილი ახალი კამა
2   ჩ/კ დაჭრილი ახალი პიტნა
1   ცალი ლაიმის წვენი
2   ს/კ თეთრი ღვინის ძმარი
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
12   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ შავი პილპილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გაზქურაზე პატარა ქვაბში მოათავსეთ წყალი და ½ ჩ/კ მარილი და აადუღეთ. ჩაყარეთ წიწიბურა, შეამცირეთ ტემპერატურა, დააფარეთ და ხარშეთ წყლის შეწოვამდე, დაახლოებით 10 წუთით.

2

ახადეთ თავსახური და გააცივეთ სულ მცირე 30 წუთით. შეგიძლიათ წიწიბურა წინა ღამითაც მოხარშოთ და შემდეგ მთელი ღამით გააციოთ.

3

ყველა ინგრედიენტი: წვრილად დაჭრილი ჩაიოტი(შეგიძლიათ, ჩვეულებრივი კიტრიც გამოიყენოთ), ოთხად გაჭრილი უკურკო მწვანე ზეთისხილი, დაჭრილი პატარა ყვითელი ბულგარული წიწაკა, ბროკოლის ყვავილი, წვრილად დაჭრილი წითელი ხახვი, ნიგოზი, ახალი კამა და პიტნა, ლაიმის წვენი, ძმარი, ზეითუნის ზეთი, ½ ჩ/კ მარილი, შავი პილპილი და ცივი წიწიბურა გადაიტანეთ დიდ თასში. ურიეთ კარგად შერევამდე.

4

მიირთვით მომზადებისთანავე ან შედგით მაცივარში რამდენიმე საათით, რათა არომატები კარგად გაუჯდეს.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ წიწიბურა ამ რეცეპტით და გახადეთ თქვენი სადილი მრავალფეოვანი.
მოამზადეთ წიწიბურა ამ რეცეპტით და გახადეთ თქვენი სადილი მრავალფეოვანი.
ავტორი:
წიწიბურა ბევრი გემრიელი კერძის მომზადებაში დაგეხმარებათ. ამის ერთ–ერთი მაგალითი ეს რეცეპტია :)
წიწიბურა ბევრი გემრიელი კერძის მომზადებაში დაგეხმარებათ. ამის ერთ–ერთი მაგალითი ეს რეცეპტია :)
ავტორი: