წითელი ბლინები
იყავით ორიგინალურები და მოამზადეთ ფერადი ბლინები. ჭარხალი ბლინს გასაოცარ ფერსა და დახვეწილ სიტკბოს მიანიჭებს.
მოხარშული ჭარხალი კარგად დააბლენდერეთ. დაუმატეთ რძე, წყალი და ათქვიფეთ.
საშუალო თასში ათქვიფეთ კვერცხი, მარილი და შაქარი. დაუმატეთ ჭარხლის ნაზავს ზეთთან ერთად და კარგად შეურიეთ.
შეურიეთ ფქვილი. გააკეთეთ ცომი და 10 წუთით გააჩერეთ.
ამასობაში, გააცხელეთ ტაფა და შეწვით თხელი ბლინები.
მიირთვით არაჟანთან ერთად.