რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ვარენიკი კარტოფილითა და ყველით

ვარენიკები კარტოფილისა და ყველის გემრიელი შიგთავსით. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით საყვარელ ადამიანებს.
ვარენიკები კარტოფილისა და ყველის გემრიელი შიგთავსით. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით საყვარელ ადამიანებს.

2:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ვარენიკის ცომი
10   ცალი საშუალო კარტოფილი
34   ს/კ მარილი
34   ჭიქა გახეხილი მოცარელა
120   გრამი კრემ–ყველი
3   ს/კ გამდნარი კარაქი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კარტოფილი გათალეთ, გარეცხეთ და პატარა ნაჭრებად დაჭერით.

2

გადაიტანეთ საშუალო ქვაბში, წყლით დაფარეთ და ¾ ს/კ მარილი დაუმატეთ.

3

აადუღეთ და ხარშეთ 15 წუთით კარტოფილის დარბილებამდე.

4

გადმოდგით გაზქურიდან, გადაწურეთ და 5 წუთით გააგრილეთ. ჩაზილეთ და დაუმატეთ 3 ს/კ გამდნარი კარაქი, შემდეგ კრემ–ყველი (ოთახის ტემპერატურის), წვრილად გახეხილი მოცარელა და კარგად ჩაზილეთ.

5

წინასწარ გამზადებული ცომი 4 ნაწილად დაყავით და თითოეული ფქვილმოყრილ ზედაპირზე 3 მმ სისქეზე გააბრტყელეთ. ჭიქით წრეები გამოჭერით და კოვზით კარტოფილისა და ყველის შიგთავსი გადაიტანეთ. ვარენიკები კარგად შეკარით.

6

დიდ ქვაბში აადუღეთ წყალი და დაუმატეთ 1 ს/კ მარილი. მდუღარე წყალში ჩაყარეთ ვარენიკები და ხარშეთ წყლის ზედაპირზე ამოტივტივებამდე. რამდენჯერმე კარგად ამოურიეთ, რომ ქვაბის ძირს არ მიეკრას. გემრიელად მიირთვით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
ჩვენებური, ქართული, გემრიელი ყველის ხინკალი – რომლის მომზადებაც სულაც არაა რთული :)
ჩვენებური, ქართული, გემრიელი ყველის ხინკალი – რომლის მომზადებაც სულაც არაა რთული :)
ავტორი:
ხინკალი – ქართული ტრადიციული სუფრის უცვლელი და შეუდარებელი ნაწილი !
ხინკალი – ქართული ტრადიციული სუფრის უცვლელი და შეუდარებელი ნაწილი !
ავტორი: