რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

უმარტივესი ლიმონათი

უმარტივესი და საუკეთესო გამაგრილებელი სასმელი ზაფხულის ცხელი დღეებისათვის :)
უმარტივესი და საუკეთესო გამაგრილებელი სასმელი ზაფხულის ცხელი დღეებისათვის :)

4:35:00
10 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 34   ჭიქა თეთრი შაქარი
8   ჭიქა წყალი
1 12   ჭიქა ლიმონის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

პატარა ქვაბში აურიეთ შაქარი და 1 ჭიქა წყალი. აადუღეთ და ურიეთ შაქრის გადნობამდე. გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ დააფარეთ და გააცივეთ მაცივარში.

2

ლიმონის წვენიდან ამოიღეთ კურკები, თუმცა დატოვეთ რბილობი. წვენის ტოლჩაში აურიეთ ცივი სიროფი, ლიმონის წვენი და დარჩენილი 7 ჭიქა წყალი. გემრიელად გაგრილდით!

კომენტარები
1 კომენტარი

medandria
12/17/2020
gemrieli gamovida
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
უმარტივესი, გემრიელი და სასარგებლო გამაგრილებელი საშუალება ცხელი ზაფხულის დღეებისთვის.
უმარტივესი, გემრიელი და სასარგებლო გამაგრილებელი საშუალება ცხელი ზაფხულის დღეებისთვის.
ავტორი:
გიყვართ მარწყვი? გინდათ გაგრილება? მარწყვის გამაგრილებელი ლიმონათი თქვენი ოჯახის საყვარელი სასმელი გახდება!
გიყვართ მარწყვი? გინდათ გაგრილება? მარწყვის გამაგრილებელი ლიმონათი თქვენი ოჯახის საყვარელი სასმელი გახდება!
ავტორი:
სახლში მომზადებული ჯანსაღი და სასარგებლო კიტრის ლიმონათი – გაგრილდით გემრიელად!
სახლში მომზადებული ჯანსაღი და სასარგებლო კიტრის ლიმონათი – გაგრილდით გემრიელად!
ავტორი:
გემრიელი გამაგრილებელი ლიმონათის მარტივი რეცეპტი.  კიტრი დაუვიწყარ გემოს მისცემს თქვენს ლიმონათს!
გემრიელი გამაგრილებელი ლიმონათის მარტივი რეცეპტი. კიტრი დაუვიწყარ გემოს მისცემს თქვენს ლიმონათს!
ავტორი: