რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სტეიკი

რბილი და არომატული სტეიკი. მხოლოდ 20 წუთი და შესანიშნავი კერძი მზად არის !
რბილი და არომატული სტეიკი. მხოლოდ 20 წუთი და შესანიშნავი კერძი მზად არის !

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი საქონლის ფილეს სტეიკი
2   ს/კ სოიოს სოუსი
1   ჩ/კ დაფქული კოჭა
12   ჩ/კ მარილი
1   ჩ/კ დაფქული შავი პილპილი
1   ჩ/კ გამხმარი რეჰანი
1   ს/კ ყვითელი მდოგვი
1   ჩ/კ ლიმონის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელის ცხაური.

2

პატარა თასში, გლუვი მასის მიღებამდე აურიეთ სოიოს სოუსი, კოჭა, მარილი, პილპილი, რეჰანი, მდოგვი და ლიმონის წვენი. სტეიკები(თითო 250 გრ) ლანაგრზე მოათავსეთ და თითოეულს ზემოდან ნაზავის ¼ მოასხით. კარგად შეაზილეთ.

3

სტეიკები 5 წუთით წვით. შემდეგ გადმოაბრუნეთ და წვით თქვენთვის სასურველ ზომამდე. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
გრილზე შემწვარი რბილი და წვნიანი სტეიკი – საუკეთესო მარინადითა და გამორჩეული არომატით.
გრილზე შემწვარი რბილი და წვნიანი სტეიკი – საუკეთესო მარინადითა და გამორჩეული არომატით.
ავტორი:
თუ თქვენ მოგწონთ ნივრის არომატი, მაშინ ეს რეცეპტი ნამდვილად ღიმილს მოგგვრით სახეზე :)
თუ თქვენ მოგწონთ ნივრის არომატი, მაშინ ეს რეცეპტი ნამდვილად ღიმილს მოგგვრით სახეზე :)
ავტორი:
იხილეთ და შეაფასეთ მარიეტას საბაზისო რეცეპტი გემრიელი ქათმის სტეიკის მოსამზადებლად.
იხილეთ და შეაფასეთ მარიეტას საბაზისო რეცეპტი გემრიელი ქათმის სტეიკის მოსამზადებლად.
ავტორი: