რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სპაგეტი ხორცის სოუსით

სპაგეტი უგემრიელესი სოუსით – შესანიშნავი სადილი, რომელსაც ხშირად მოამზადებთ ხოლმე :)
სპაგეტი უგემრიელესი სოუსით – შესანიშნავი სადილი, რომელსაც ხშირად მოამზადებთ ხოლმე :)

0:30:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
450   გრამი სპაგეტი
ზეითუნის ზეთი
450   გრამი საქონლის ხორცის ფარში
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
1   თავი დაჭრილი ხახვი
14   ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო
1   ჩ/კ გამხმარი ორეგანო
1   ს/კ ტომატი
800   გრამი დაჭყლეტილი პომიდორი
34   ჭიქა სქელი ნაღები
12   ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
რეჰანი მოსართავად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წყალი დიდ ქვაბში აადუღეთ, დაამატეთ მარილი და სპაგეტი მოხარშეთ. 1 ჭიქა ნახარში წყალი გადაინახეთ.

2

საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე დიდ ქვაბში ზეითუნის ზეთში შებრაწეთ ფარში, შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. გადმოდგით გაზქურიდან და ფარში თეფშზე გადაიტანეთ. ამავე ქვაბში მოათავსეთ ნიორი და ხახვი, თუშეთ 3–5 წუთით. მოასხით ღვინო, დაუმატეთ ორეგანო და ტომატი. ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთით.

3

დაუმატეთ გახეხილი/დაჭყლეტილი პომიდორი და მომზადებული ფარში. წამოადუღეთ. შეურიეთ ნაღები.

4

დაუმატეთ გადაწურული სპაგეტი და კარგად აურიეთ. თუ კერძი მშრალი მოგეჩვენოთ დაუმატეთ გადანახული 1 ჭიქა ნახარში წყალი. მორთეთ ყველითა და რეჰანით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
სწრაფი, მარტივი და რაც მთავარია გემრიელი – მოამზადეთ კარბონარა ამ რეცეპტით და თავად დარწმუნდით.
სწრაფი, მარტივი და რაც მთავარია გემრიელი – მოამზადეთ კარბონარა ამ რეცეპტით და თავად დარწმუნდით.
ავტორი:
მოხარშული და გამომცხვარი სპაგეტი ერთდროულად :) სპაგეტის მოყვარულებს კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი.
მოხარშული და გამომცხვარი სპაგეტი ერთდროულად :) სპაგეტის მოყვარულებს კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი.
ავტორი:
წარმოუდგენლად გემრიელი სპაგეტის რეცეპტი – იდეალური სადილი ოჯახის ყველა წევრისათვის.
წარმოუდგენლად გემრიელი სპაგეტის რეცეპტი – იდეალური სადილი ოჯახის ყველა წევრისათვის.
ავტორი:
გთავაზობთ სპაგეტის მარტივ რეცეპტს ნამდვილი იტალიური მაკარონითა და პამიდვრის უგემრიელესი სოუსით!
გთავაზობთ სპაგეტის მარტივ რეცეპტს ნამდვილი იტალიური მაკარონითა და პამიდვრის უგემრიელესი სოუსით!
ავტორი: