რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სკუმბრია პომიდვრის სოუსში

ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.
ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.

0:50:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი სკუმბრიის ფილე (350 გრ)
მარილი და პილპილი გემოვნებით
1   ჩ/კ ღვინო
2   ჩ/კ სიმინდის ფქვილი
2   ცალი დიდი პომიდორი
1   ჩ/კ დაკეპილი ნიორი
80   მლ/ლ წყალი
20   გრამი ყავისფერი შაქარი
1   ს/კ კეჩუპი
1   ჩ/კ ვორჩესტერის სოუსი
1   ჩ/კ სოიოს სოუსი
1   ს/კ წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გარეცხეთ სკუმბრია და შეამშრალეთ სამზარეულოს ხელსახოცით. ორივე მხარეს შეაზავეთ მარილითა და პილპილით, მოასხით ღვინო. ოდნავ ამოავლეთ 1 ჩ/კ სიმინდის ფქვილში.

2

ტაფაზე საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ ზეთი. თევზი ორივე მხარეს შებრაწვამდე წვით. გადმოიტანეთ თეფშზე და დააფარეთ.

3

ტაფაზე დაასხით ზეთი და თუშეთ ნიორი. შეურიეთ პატარა ნაწილებად დაჭრილი პომიდორი და მოაყარეთ მარილი. დაუმატეთ წყალი და შაქარი. დააფარეთ, ადუღეთ შაქრის გალღობამდე და პომიდვრის დარბილებამდე. დაუმატეთ კეჩუპი და ვორჩესტერის სოუსი. ადუღეთ სოუსის განახევრებამდე. დაუმატეთ სოიოს სოუსი, 1 ჩ/კ სიმინდის ფქვილი, 1 ს/კ წყალი და ადუღეთ. სოუსი თევზს მოასხით. მიირთვით ცხელი.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
პომიდორი და ყაბაყი
კვერცხი ისპანახითა და სოკოთი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ავტორი:
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
ავტორი:
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
ავტორი: