რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სკუმბრია მაიონეზის ბაჟეში

თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.

0:30:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი მაიონეზი
1   თავი ნიორი
1   ჩ/კ ქინძი და უცხო სუნელი
მწიკვი ყვითელი ყვავილი
წითელი დაფქული წიწაკა გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
1   კონა ცოცხალი ქინძი
თევზი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მაიონეზი(200-220 გრამიან შეფუთვა) ჩავასხათ ემალის ქაბში. დავუმატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, უცხო სუნელი, ქინძის სუნელი, ცოტაოდენი ყვითელი ყვავილი, წიწაკა, მარილი და წვრილად დაჭრილი ქინძი. დავასხათ თბილი წყალი (სასურველი სისქის მიღების შესაბამისად) და მოვურიოთ.

2

ამ მასაში შეგვიძლია ჩავალაგოთ ნებისმიერი სახის შემწვარი თევზი, თუმცა სასწაულად უხდება სკუმბრია!

ასევე შეგვიძლია ჩავაწყოთ შემწვარი ქათამი და მოხარშული კვერცხი. მოხარშული კვერცხის შემთხვევაში ნაკლები წყალი უნდა ვუქნათ, რადგან ეს მასა ცოტათი სქელი უნდა იყოს.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ავტორი:
ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.
ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.
ავტორი:
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
ავტორი: