რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

საუზმე მარტივი მოსამზადებელი

მოგესალემებით მე ვარ მიშკა და მინდა გაგიზიაროთ ჩემი მოგონილი რეცეპტი საუზმისთვის :)) <3 გამოდის 4 დიდი ნაჭერი:)
მოგესალემებით მე ვარ მიშკა და მინდა გაგიზიაროთ ჩემი მოგონილი რეცეპტი საუზმისთვის :)) <3 გამოდის 4 დიდი ნაჭერი:)
1

0:15:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ნახევარი პამიდორი
ყველი (ნებისმიერი)
ძეხვი 3 ნაჭერი
ხახვი
ნიორი 1 კბილი
2ც კვერცხი
პილპილი (გემოვნებით)
მარილი (გემოვნებით)
მწვანილი (ქინძი, კამა ან ოხრახუში)
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გახეხეთ ან წვრილად დაჭერით ყველი და გადაიტანეთ ჯამში. შემდეგ დაამატეთ 1 კვერცხი და ათქვიფეთ. შემდეგ დაჭერით ძეხვი ან გახეხეთ მსხვილ სახეხზე და შეურიეთ მიღებულ ყველის მასას. შემდეგ დაჭერით ნიორი, ხახვი, პამიდორი და მწვანილი და შეურიეთ მიღებულ მასას. მოაყარეთ პილპილი და მარილი, დაუმატეთ მეორე კვერცხი და კარგად ათქვიფეთ.

2

ტაფაზე გაადნეთ კარაქი ან მოასხით 2 ს/კ ზეთი და დაელოდეთ გახურებას. შემდეგ გადმოიტანეთ მიღებული მასა და გადაანაწილეთ. 3-4 წთ-ის შემდეგ ამოატრიალეთ და დაელოდეთ 2-3 წუთი. საუზმე მზადაა! გემრიელად მიირთვით ნებისმერ საწებელთან ერთად <3 :)

კომენტარები
1 კომენტარი

xatiaD123456
07/27/2020
საზიზღრობაა
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ყველაზე მარტივი რეცეპტი
ყველაზე მარტივი რეცეპტი
ავტორი:
მსუბუქი და ჯანსაღი საუზმე.
მსუბუქი და ჯანსაღი საუზმე.
ავტორი: