რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პური ზეთის ხილით და გამომშრალი პომიდვრით

პური ახალი არომატებით
პური ახალი არომატებით

1:50:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
500   გრამი ფქვილი
250   გრამი თბილი წყალი
1   ჩ/კ საფუარი
1   ს/კ ზეთი
გემოვნებით ზეთის ხილი
გემოვნებით გამომშრალი პომიდორი
12   ჩ/კ მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

თბილ წყალში ჩაყარეთ საფუარი და დაუმატეთ ზეთი. დაელოდეთ 4-5 წთ. ჯამში მოათავსეთ ფქვილი, მარილი და შაქარი. დაუმატეთ წყლის მასა. დაუმატეთ გამომშრალი პომიდორი და ზეთის ხილი. კარგად მოზილეთ.

2

დაასვენეთ 1 სთ.მოათავსეთ გამოსაცხობ ლანგარზე და გადაუსვით ზემოდან ზეთი.

3

გამოაცხვეთ 180° გრადუსზე 30-40 წთ. ისიამოვნეთ!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
სახლში გამომცხვარ ფუმფულა პურს არაფერი სჯობს. მოამზადეთ ამ რეცეპტის მიხედვით მარტივად და გემრიელად :)
სახლში გამომცხვარ ფუმფულა პურს არაფერი სჯობს. მოამზადეთ ამ რეცეპტის მიხედვით მარტივად და გემრიელად :)
ავტორი:
ჯანსაღი და ნოყიერი საუზმე
ჯანსაღი და ნოყიერი საუზმე
ავტორი:
იტალიური სურნელოვანი პური
იტალიური სურნელოვანი პური
ავტორი: