რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პიცა სახლის პირობებში

წარმოგიდგენთ მარტივ რეცეპტს პიცის სახლის პირობებში მოსამზადებლად. პიცის მოყვარულები გულგრილი არ დარჩებით.
წარმოგიდგენთ მარტივ რეცეპტს პიცის სახლის პირობებში მოსამზადებლად. პიცის მოყვარულები გულგრილი არ დარჩებით.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2 12   ჭიქა ფქვილი
1   ჩ/კ მშრალი საფუარი
1   ჩ/კ შაქარი
100   მლ. წყალი
1 12   ს/კ მცენარეული ზეთი
13   ჩ/კ მარილი
2   ცალი ქათმის ფილე
1   თავი ხახვი
2   ცალი პომიდორი
10   ცალი სოკო შამპინიონი/ქამა
1   ცალი ბულგარული წიწაკა
3   ს/კ ტომატის სოუსი
200   გრამი ყველი მოცარელა
150   გრამი მაგარი ყველი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გაალღვეთ საფუარი თბილ წყალში.

2

ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი, დაამატეთ მარილი , შაქარი. მოასხით გამლღვალი საფუარი და მცენარეული ზეთი. შეურიეთ და მოზილეთ ცომი.

3

დაამრგვალეთ ცომი, გადააფარეთ სუფთა ნაჭერი და დადგით 1 საათი, სანამ ცომი კარგად არ ამოვა.

4

ამასობაში ქათმის ფილეს ნაჭრებს მოაყარეთ მარილი და წიწაკა, სწრაფად შებრაწეთ ზეთში ყველა მხრიდან და შემდეგ შედგით ღუმელში, სანამ ბოლომდე არ მომზადდება. ბოლოს, გააგრილეთ და დაჭერით პატარა კუბიკებად.

5

ამოსული ცომი გააბრტყელეთ და გადაიტანეთ საცხობ ლანგარზე(მოაყარეთ ფქვილი), წაუსვით ზემოდან პამიდვრის სოუსი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი მოცარელა. ზემოდან ლამაზად მოაწყვეთ დაჭრილი ქათმის ფილე, დაჭრილი სოკო და ხახვი, პომიდორი და მწვანე ბულგარული წიწაკა.

6

პიცას მოაყარეთ გახეხილი მაგარი ყველი და აცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში წინასწარ 200ᵒ С-მდე გახურებულ ღუმელში.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
გიყვართ პიცა? მინიატურული პიცები უფრო სახალისოა! იხელმძღვენელეთ რეცეპტი და მოამზადეთ :)
გიყვართ პიცა? მინიატურული პიცები უფრო სახალისოა! იხელმძღვენელეთ რეცეპტი და მოამზადეთ :)
ავტორი:
მარტივი პიცა ზაფხულის გასაგემრიელებლად :)
მარტივი პიცა ზაფხულის გასაგემრიელებლად :)
ავტორი:
თუ ზღვის პროდუქტები გიყვართ, მაშინ ეს პიცაც მოგეწონებათ :)
თუ ზღვის პროდუქტები გიყვართ, მაშინ ეს პიცაც მოგეწონებათ :)
ავტორი:
წარმოგიდგენთ რეცეპტს, რომლის მიხედვითაც ტკბილი პიცის მომზადება ძალიან გაგიმარტივდებათ. შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენთვის სასურველი ნებისმიერი ხილი.
წარმოგიდგენთ რეცეპტს, რომლის მიხედვითაც ტკბილი პიცის მომზადება ძალიან გაგიმარტივდებათ. შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენთვის სასურველი ნებისმიერი ხილი.
ავტორი: