რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

მინიატურული პიცები

გიყვართ პიცა? მინიატურული პიცები უფრო სახალისოა! იხელმძღვენელეთ რეცეპტი და მოამზადეთ :)
გიყვართ პიცა? მინიატურული პიცები უფრო სახალისოა! იხელმძღვენელეთ რეცეპტი და მოამზადეთ :)

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 12   ჭიქა ფქვილი
150   მლ/ლ რძე
3   ს/კ მშრალი საფუარი
3   ს/კ მცენარეული ზეთი
250   გრამი ლორი
150   გრამი სოკო შამპინიონი
1   ცალი ბულგარული წიწაკა
12   თავი სასალათე ხახვი
250   გრამი ყველი მოცარელა
5   ს/კ ტომატის სოუსი
12   კონა მწვანილი
1   კბილი ნიორი
მარილი, წიწაკა გემოვნებით
მწიკვი შაქარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ცომი: თბილ რძეში გაალღვეთ საფუარი, გააჩერეთ 10 წუთი. შემდეგ დაუმატეთ 2 ს/კ მცენარეული ზეთი, მწიკვი მარილი და ჩაყარეთ ფქვილი. მოზილეთ ელასტიური ცომი. გადააფარეთ პიცის ცომს სუფთა ტილო და ამოსასვლელად თბილ ადგილას დადგით.

2

სოუსი: ტომატის სოუსს/კეტჩუპს დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი, გატარებული ნიორი, დარჩენილი 1 ს/კ მცენარეული ზეთი, მარილი, წიწაკა და შაქარი, კარგად აურიეთ.

3

ზემოდან მოსაწყობად: ლორი, სოკო, წითელი ბულგარული წიწაკა და სასალათე ხახვი დაჭერით მცირე ზომის ნაჭრებად. მსხვილ სახეხზე გახეხეთ ყველი მოცარელა.

4

სამუშაო ზედაპირს მოაყარეთ ფქვილი. მოათავსეთ ცომი და გააბრტყელეთ. განიერი ლამბაქით გამოჭერით რგოლები, წაუსვით სოუსი, მოაწყვეთ წინასწარ გამზადებული ინგრედიენტები და მოაყარეთ გახეხილი ყველი.

5

აცხვეთ პიცები 200°C -ზე 10-12 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბოსტნეულის პიცა - პომიდვრით, მოცარელათი და მწვანილით.
ბოსტნეულის პიცა - პომიდვრით, მოცარელათი და მწვანილით.
ავტორი:
ეს არის თურქების საყვარელი კერძი, რომელსაც, შეგვიძლია, თურქული პიცაც ვუწოდოთ.
ეს არის თურქების საყვარელი კერძი, რომელსაც, შეგვიძლია, თურქული პიცაც ვუწოდოთ.
ავტორი:
პიცა მარგარიტა – სახლის პირობებში სწრაფად და მარტივად მოსამზადებელია. ამ რეცეპტით გამოდის 2 პიცა.
პიცა მარგარიტა – სახლის პირობებში სწრაფად და მარტივად მოსამზადებელია. ამ რეცეპტით გამოდის 2 პიცა.
ავტორი: