პამიდორი კორეულად
ქართული სამზარეულოს მოყვარულებს კორეულად შეკმაზული პამიდორიც გესიამოვნებათ.
წიწაკა, ნიორი და 2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოურიეთ.
დაჭერით მწვანილი.
სამ-ლიტრიან ქილაში ფენებად ჩააწყვეთ მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი, ბოსტნეულის მასა და მწვანილი. დააფარეთ ქილას თავსახური და შედგით მაცივარში თავდაყირა. ამ “ხრიკით” 8 საათის შემდეგ კერძის ზედა ნაწილი მზად იქნება. შემდეგ უკვე შეგიძლიათ ჩვეულებრივ, წაღმა მდგომარეობაში შეინახოთ.
საღამოს გაკეთებული პამიდორი კორეულად დილას უკვე მზადაა!
მომდევნო დღეს ბევრად გემრიელია!