რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ომლეტი მექსიკურად

ომლეტი პირველ ადგილზეა ადვილად და სწრაფად დასამზადებელ კერძებს შორის.
ომლეტი პირველ ადგილზეა ადვილად და სწრაფად დასამზადებელ კერძებს შორის.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი ბადრიჯანი
1   ცალი პამიდორი
1   თავი ხახვი
14   ცალი მწარე წიწაკა
1   ცალი წითელი ბულგარული წიწაკა
2   კბილი ნიორი
4   ცალი კვერცხი
50   გრამი ნაღების კარაქი
2   ს/კ მცენარეული ზეთი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მწვანილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ბადრიჯანი, ბულგარული და ხახვი დაჭერით თხელ ზოლებად. შეწვით ბოსტნეული მცენარეულ ზეთში. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი პამიდორი და მწარე წიწაკა, მოაყარეთ მარილი გემოვნებით და განაგრძეთ შეწვა კიდევ 2 წუთი.

2

კვერცხი კარგად ათქვიფეთ და მოაყარეთ მარილი.

3

1 ჩ/კ ნაღების კარაქი გაალღვეთ ტაფაზე, დანარჩენი დარბილებული კარაქი კი დაუმატეთ კვერცხის მასას. შეწვით ომლეტი ძალიან დაბალ ცეცხლზე.

4

როდესაც ომლეტი მზად იქნება, მის ნახევარზე მოაწყვეთ შემწვარი ბოსტნეულის მასა, ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და გადაკეცეთ.

5

მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და გაიტანეთ სუფრასთან. გემრიელად მიირთვით !

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ტორტილა ბრტყელი უსაფუარო პურია მექსიკური სამზარეულოდან. გთავაზობთ მარტივ რეცეპტს რბილი ტორტილას მოსამზადებლად.
ტორტილა ბრტყელი უსაფუარო პურია მექსიკური სამზარეულოდან. გთავაზობთ მარტივ რეცეპტს რბილი ტორტილას მოსამზადებლად.
ავტორი:
გთავაზობთ ცხარე მექსიკური კარტოფილის მარტივ რეცეპტს, რომელსაც ხშირად გაიმეორებთ :)
გთავაზობთ ცხარე მექსიკური კარტოფილის მარტივ რეცეპტს, რომელსაც ხშირად გაიმეორებთ :)
ავტორი:
ჯანსაღი და გემრიელი ბურიტო მექსიკური სამზარეულოდან. გამოირჩევა არომატთა მრავალფეროვნებით.
ჯანსაღი და გემრიელი ბურიტო მექსიკური სამზარეულოდან. გამოირჩევა არომატთა მრავალფეროვნებით.
ავტორი:
მექსიკური კერძი, რომელიც საუკეთესო ქათმის კერძია, რაც კი გამოსინჯავს :)
მექსიკური კერძი, რომელიც საუკეთესო ქათმის კერძია, რაც კი გამოსინჯავს :)
ავტორი: