რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კომბოსტოს ფხალი

პოპულარული და გემრიელი ფხალი ქართული კულინარიიდან.
პოპულარული და გემრიელი ფხალი ქართული კულინარიიდან.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 12   კგ. კომბოსტო
400   გრამი ნიგოზი
1   თავი ხახვი
7   ჩ/კ თეთრი ღვინის ძმარი
1   ჩ/კ წითელი წიწაკა
1   ჩ/კ უცხო სუნელი
4   კბილი ნიორი
1   ჩ/კ გამხმარი ქინძი
მარილი გემოვნებით
ბროწეული მოსართავად
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით კომბოსტო. დიდი ქვაბი წყლით გაავსეთ, დაუმატეთ 1 ჩ/კ მარილი და კომბოსტო. ადუღეთ 20–25 წუთით. კომბოსტო კარგად უნდა დარბილდეს.

2

მოხარშული კომბოსტო საწურზე გადაიტანეთ.

3

გააცივეთ და კომბოსტოს ფოთლები ხელით კარგად გაწურეთ, შემდეგ კი წვრილად დაჭერით.

4

გაატარეთ ნიგოზი და ნიორი ერთად.

5

გატარებულ ნიგოზსა და ნიორს დაუმატეთ წითელი წიწაკა, უცხო სუნელი, ქინძი და მარილი. კარგად აურიეთ, დაუმატეთ 7 ჩ/კ თეთრი ღვინის ძმარი და კიდევ აურიეთ.

6

დაჭერით ხახვი და დაჭრილ კომბოსტოსთან და ნიგვზის ნაზავთან ერთად მოათავსეთ დიდ თასში.

7

ყველა ინგრედიენტი ხელით კარგად შეურიეთ.

8

მიღებული ფხალი ხელით დაამრგვალეთ. მორთეთ სალათის ფურცლებით და ბროწეულით. მიირთვით ცივი.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ ქართული ტრადიციული ფხალი ჭარხლის ფოთლისაგან – გემრიელი და არომატული კერძი ნებისმიერი სუფრისათვის.
მოამზადეთ ქართული ტრადიციული ფხალი ჭარხლის ფოთლისაგან – გემრიელი და არომატული კერძი ნებისმიერი სუფრისათვის.
ავტორი:
ბადრიჯნისაგან ბევრი გემრიელი კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ. იხილეთ ერთ-ერთი მათგანის რეცეპტი.
ბადრიჯნისაგან ბევრი გემრიელი კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ. იხილეთ ერთ-ერთი მათგანის რეცეპტი.
ავტორი:
მოამზადეთ სოკოს გემრიელი კერძი – კარტოფილით, ნიგვზითა და სანელებლებით.
მოამზადეთ სოკოს გემრიელი კერძი – კარტოფილით, ნიგვზითა და სანელებლებით.
ავტორი:
სასარგებლო თვისებებით ცნობილი მინდვრის მხალეულის კერძი ქართული კულინარიიდან.  შეაფასეთ!
სასარგებლო თვისებებით ცნობილი მინდვრის მხალეულის კერძი ქართული კულინარიიდან. შეაფასეთ!
ავტორი: