რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქაშაყი ბოსტნეულით

მარიეტას გემრიელი სალათა მრავალფეროვანი ინგრედიენტებით – უფრო გემრიელი შედეგის მისაღებად!
მარიეტას გემრიელი სალათა მრავალფეროვანი ინგრედიენტებით – უფრო გემრიელი შედეგის მისაღებად!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი დამარილებული ქაშაყი
3   ცალი მოხარშული კარტოფილი
2   ცალი მჟავე კიტრი
2   თავი ხახვი
1   ცალი მოხარშული სტაფილო
2   ცალი ბულგარული წიწაკა
2   ცალი მოხარშული კვერცხი
3   ს/კ მწვანე ბარდა (დაკონსერვებული)
2   ს/კ მაიონეზი
2   ს/კ არაჟანი
მწვანე ხახვი სურვილისამებრ
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მოხარშული კარტოფილი და მჟავე კიტრი დაჭერით წვრილად; ხახვი – რგოლებად. მოხარშული სტაფილო გახეხეთ. ბულგარული წიწაკა დააქუცმაცეთ წვრილ, გრძელ ნაჭრებად. მოხარშული კვერცხი დაჭერით კუბიკებად.

2

დამარილებულ ქაშაყს გადაავლეთ წყალი. შეძლებისდაგვარად მოაცალეთ ფხები და დააქუცმაცეთ.

3

სალათის ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთს შეურიეთ. ჩაუმატეთ მწვანე ბარდა. მოასხით მაიონეზისა და არაჟნის ნარევი. გემოვნებისამებრ მოაყარეთ მარილი და კარგად აურიეთ. კერძი სურვილისამებრ გააფორმეთ დაჭრილი მწვანე ხახვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
პანგასიუსის ფილე არაჟნითა და მაიონეზით თქვენთვის ახალ კულინარიულ აღმოჩენად იქცევა!
პანგასიუსის ფილე არაჟნითა და მაიონეზით თქვენთვის ახალ კულინარიულ აღმოჩენად იქცევა!
ავტორი:
ორაგული კარტოფილითა და სოკოს გარნირით კიდევ უფრო გემრიელია. სცადეთ და თავად შეაფასეთ :)
ორაგული კარტოფილითა და სოკოს გარნირით კიდევ უფრო გემრიელია. სცადეთ და თავად შეაფასეთ :)
ავტორი:
არც ისე ადვილია, შეარჩიოთ კერძი, რომელიც ადვილად მზადდება და ამავე დროს, სასარგებლოცაა.
არც ისე ადვილია, შეარჩიოთ კერძი, რომელიც ადვილად მზადდება და ამავე დროს, სასარგებლოცაა.
ავტორი: