რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

იტალიური გუფთა

გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)
გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)

0:00:00
10 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
500   გრამი საქონლის ხორცის ფარში
2   ცალი კვერცხი
14   ჭიქა რძე
12   ჭიქა პურის ნამცეცები
12   ჩ/კ მარილი
1   ს/კ ახალი ოხრახუში
1   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
12   ჩ/კ დაფქული ახალი წიწაკა
12   ჭიქა გახეხილი ყველი ლოკატელი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ თასში ყველა ინგრედიენტი ხელით აურიეთ. საუკეთესო შედეგისათვის ინგრედიენტები შიშველი ხელით აურიეთ.

2

გუფთები დაახლოებით გოლფის ბურთის ზომაზე (4 სმ ) დაამრგვალეთ.

3

გუფთები დიდ ქვაბში ჩააწყვეთ, სადაც მოსახარშად სოუსი იქნება გამზადებული. (გამოიყენეთ თქვენთვის სასურველი სოუსის რეცეპტი).

4

ხარშეთ დაახლოებით 3 საათით. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბრინჯისა და საქონლის ხორცის კომბინაცია გემრიელი სადილისათვის :)
ბრინჯისა და საქონლის ხორცის კომბინაცია გემრიელი სადილისათვის :)
ავტორი:
თუ საქონლის ხორცის მოყვარული ხართ, შრომა ნამდვილად ღირს იმ შედეგად, რაც წინ გელით!
თუ საქონლის ხორცის მოყვარული ხართ, შრომა ნამდვილად ღირს იმ შედეგად, რაც წინ გელით!
ავტორი:
საბაზისო ინგრედიენტები, სწრაფი მომზადების წესი და დიდებული გემო – ეს კერძი ნამდვილად კლასიკაა!
საბაზისო ინგრედიენტები, სწრაფი მომზადების წესი და დიდებული გემო – ეს კერძი ნამდვილად კლასიკაა!
ავტორი:
ჩვენს ოჯახში ამ კერძს დიდებიც და პატარებიც ,,კოკოშკას” ეძახიან, თუმცა შეგვიძლია შემწვარი გუფთებიც ვუწოდოთ :)
ჩვენს ოჯახში ამ კერძს დიდებიც და პატარებიც ,,კოკოშკას” ეძახიან, თუმცა შეგვიძლია შემწვარი გუფთებიც ვუწოდოთ :)
ავტორი: