იტალიური გუფთა
გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)
დიდ თასში ყველა ინგრედიენტი ხელით აურიეთ. საუკეთესო შედეგისათვის ინგრედიენტები შიშველი ხელით აურიეთ.
გუფთები დაახლოებით გოლფის ბურთის ზომაზე (4 სმ ) დაამრგვალეთ.
გუფთები დიდ ქვაბში ჩააწყვეთ, სადაც მოსახარშად სოუსი იქნება გამზადებული. (გამოიყენეთ თქვენთვის სასურველი სოუსის რეცეპტი).
ხარშეთ დაახლოებით 3 საათით. გემრიელად მიირთვით!