გააცხელეთ ღუმელი 175 C გრადუსზე.
საშუალო ზომის თასში გათქვიფეთ 170 გრამი კარაქი, თეთრი და ყავისფერი შაქარი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. შემდეგ ჩაუმატეთ კვერცხი, ვანილი და ისევ კარგად გათქვიფეთ. ფქვილი და მარილი ჯერ ცალკე შეურიეთ ერთმანეთს და შემდეგ ჩაუმატეთ კრემისებურ მასას. მოზილეთ ხელით, სანამ რბილ ცომს არ მიიღებთ.
დააგორგოლავეთ ცომი 2-3 სანტიმეტრის დიამეტრის ბურთებად და დაალაგეთ უცხიმო საცხობ ლანგარზე, ერთმანეთისგან ამავე ზომის დაშორებებით. თითის მეშვეობით თითოეულის ცენტრში გააკეთეთ ღრმული. აცხვეთ 12 წუთის განმავლობაში, გამოცხობის შემდეგ აცალეთ კარგად გაცივება.
მცირე ზომის თასში გათქვიფეთ 55 გრამია კარაქი, შაქრის პუდრა და რომი. მიღებული მასა ჩაის კოვზის გამოყენებით გადაანაწილეთ გოგლიმოგლის ორცხობილების ღრმულებში. მეტი არომატულობისთვის, სურვილისამებრ, მწიკვი დაფქვილი მუსკატის კაკალიც მოაყარეთ.