რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ენერგეტიკი

სრულად იყენებთ თქვენი ფიზიკური და გონებრივი შრომის პოტენციალს?
სრულად იყენებთ თქვენი ფიზიკური და გონებრივი შრომის პოტენციალს?

0:00:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

მოცემული ინგრედიენტები საკმარისია 8 ცალი დიდი ან 16 პატარა ენერგეტიკული ფილის მოსამზადებლად. თქვენ ასევე დაგჭირდებათ ბლენდერი, კულინარიული ცელოფანი და მჭრელი დანა.

რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა თხილეული
1   ჭიქა ფინიკი
1   ჭიქა გამომშრალი ხილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

სასურველი თხილეულობა(მაგალითად ამ შემთხვევაში ნუში) შეგიძლიათ მოხალოთ, ასე უფრო გემრიელი ფილები გამოგივათ. შედგით ღუმელში და შეწვით 175°C-ზე 10-12 წუთის განმავლობაში, სანამ არომატული და ოქროსფერი არ გახდება. მოხალვის შემდეგ აცალეთ გაცივება.

2

მოათავსეთ სამივე ინგრედიენტი ბლენდერში და აამუშავეთ რამდენიმე წამით. ასე გაიმეორეთ ორჯერ-სამჯერ, პატარა შესვენებებით. თუ ფინიკები ერთმანეთს შეეწებება, დააშორეთ ისინი ერთმანეთს. შემდეგ აამუშავეთ ბლენდერი 30 წამის განმავლობაში, უწყვეტად. შეისვენეთ და შეამოწმეთ, დანამცეცებული ინგრედიენტები ბლენდერის დანას ქვევიდან ხომ არ ეკრობა. როცა დარწმუნდებით, რომ ყველაფერი რიგზეა, ჩართეთ ბლენდერი 1-2 წუთის განმავლობაში, სანამ ინგრედიენტები ერთად ერთად არ შეიკვრება და შეჯგუფდება.

3

გაშალეთ ცელოფანი სამუშაო ზედაპირზე და მოათავსეთ გათქვეფილი ენერგეტიკი ზემოდან. დასრისეთ ხელებით და მიეცით კვადრატის ფორმა. შეფუთეთ ცელოფანში და შედგით მაცივარში. გააჩერეთ იქ მინიმუმ ერთი საათით. შეგიძლიათ მთელი ღამითაც დატოვოთ კარგად გასაცივებლად.

4

მოაცალეთ თქვენს ენერგეტიკს ცელოფანი და დადეთ საჭრელ დაფაზე. დაჭერით მჭრელი დანით და მიიღეთ ენერგია!

ვაშლი-დარიჩინი-ნიგოზი ასევე გემოთა მშვენიერი შეხამება იქნება. ფილების ნაცვლად ბურთულები ხომ არ გაგვეკეთებინა? რა იქნება რომ დავუმატოთ ქოქოსი? კაკაო? შოკოლადი? დარიჩინი, კოჭა, ჯავზი ან ცედრაც ხომ არ მოუხდება? იყავით თავისუფალი.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
განსხვავებული და სწრაფი მეთოდი არომატული, მჟავე ტყლაპის გასაკეთებლად.
განსხვავებული და სწრაფი მეთოდი არომატული, მჟავე ტყლაპის გასაკეთებლად.
ავტორი:
დაატკბეთ სუფრა!
დაატკბეთ სუფრა!
ავტორი:
გემრიელად ისაუზმეთ თქვენსავე მიერ სახლში მომზადებული კარაქით.
გემრიელად ისაუზმეთ თქვენსავე მიერ სახლში მომზადებული კარაქით.
ავტორი: