ბროკოლის კიში
გამოაცხვეთ და კომპლიმენტები ოჯახის წევრებისგან თუ მეგობრებისგან გარანტირებული გექნებათ.
გააცხელეთ ღუმელი 175 C გრადუსზე.
დადგით ქვაბი საშუალოზე დაბალ ცეცხლზე და გაადნეთ მასში 30 გრამი კარაქი. ჩაუმატეთ თხლად დაჭრილი ხახვი, 2 წუთის შემდეგ – ნიორი ბროკოლი, და შუშეთ, სანა არ დარბილდება. დროდადრო მოურიეთ. შემდეგ გადაანაწილეთ მომზადებული ბოსტნეული ცომზე და მოაყარეთ გახეხილი ყველი.
შეურიეთ რძე და გათქვეფილი კვერცხი. შეაზავეთ მარილით და წიწაკით. ბოლოს შეურიეთ 1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი და მიღებული მასა ზემოდან მოასხით კიშს.
გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 30-დან 50 წუთამდე.