რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბოსტნეულის ბულიონი

სახლში მომზადებული ბოსტნეულის ბულიონი ბევრად არომატული და ჯანსაღია :)
სახლში მომზადებული ბოსტნეულის ბულიონი ბევრად არომატული და ჯანსაღია :)

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა დაჭრილი სტაფილო
1   ჭიქა დაჭრილი ნიახური
1   ჭიქა დაჭრილი პომიდორი
12   ჭიქა დაჭრილი ყაბაყი
12   ჭიქა დაჭრილი ბროკოლი
12   ჭიქა დაჭრილი სოკო (სურვილისამებრ)
2   ს/კ დაჭრილი ხახვი
3   კბილი დაკეპილი ნიორი
1   ს/კ დაჭრილი ოხრახუში
1   ს/კ დაჭრილი რეჰანი
1   ცალი დაფნის ფოთოლი
10   ჭიქა წყალი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭრილი ბოსტნეულები დიდ ქვაბში მოათავსეთ.

2

დაუმატეთ რეჰანი, ოხრახუში, ნიორი, ხახვი, დაფნა, მარილი და პილპილი. ჩაასხით წყალი, მოურიეთ და საშუალო ტემპერატურაზე წამოადუღეთ.

3

როცა წყალი დუღილს დაიწყებს, შეამცირეთ ტემპერატურა და ხარშეთ 1 საათით. დროდადრო მოურიეთ.

4

გადმოდგით ქვაბი გაზქურიდან, გადაწურეთ დიდ თასზე და ამოიღეთ მოხარშული ბოსტნეული.

5

ბოსტნეულის ბულიონი ოთახის ტემპერატურაზე გააგრილეთ. შეგიძლიათ მომზადებისთანავე მიირთვათ ან მაცივარში 3 დღემდე შეინახოთ. ასევე, შეგიძლიათ ჩაასხათ კონტეინერში და შეინახოთ საყინულეში 1 თვემდე. გემრიელად მიირთვით!

1. სურვილისამებრ, შეგიძლიათ დაუმატოთ უფრო მეტი ბოსტნეული და გაამრავალფეროვნოთ მისი გემო. მაგალითად, კომბოსტო, ისპანახი, კარტოფილი, ბულგარული წიწაკა და ა.შ.

2.  არ გადაყაროთ მოხარშული ბოსტნეული, გამოიყენეთ წასახემსებლად ან რაიმე სალათის მოსამზადებლად.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
როგორია თქვენი ოჯახის საყვარელი ბულიონი? მოამზადეთ ამ რეცეპტით ძალიან მარტივად და გემრიელად :)
როგორია თქვენი ოჯახის საყვარელი ბულიონი? მოამზადეთ ამ რეცეპტით ძალიან მარტივად და გემრიელად :)
ავტორი: