რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბადრიჯანი პამიდვრით

ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი მწვანე ბულგარული წიწაკა
1   ცალი დიდი წითელი ბულგარული წიწაკა
7   ცალი მცირე ზომის პამიდორი
1   ცალი ბადრიჯანი
4   ცალი დანაყული ნივრის კბილი
14   ჭიქა ზეითუნის ზეთი
2   ს/კ ტომატ-პასტა
12   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ დაფქული შავი წიწაკა
12   ჩ/კ პილპილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

შეწვით ორივე წიწაკა ღუმელში, შავი შეფერილობის მიღებამდე. შემდეგ მოათავსეთ ისინი პლასტმასის კონტეინეში და აცადეთ გაცივება. ამასობაში კი მოამზადეთ პამიდვრები: თითოეულს უკანა მხარეს დანის გამოყენებით გაუკეთეთ ორი ზოლი(X-ის ფორმად); ხარშეთ მდუღარე წყალში 1 წუთის განმავლობაში და შემდეგ მოათავსეთ ცივ, გამდინარ წყალში გასაცივებლად.

2

დაჭერით ბადრიჯანი ვიწრო ზოლებად და შეწვით ცხიმში ყავისფერი შეფერილობის მიღებამდე (დაჭირდება 6-8 წუთი). დარბილებისთანავე ჩაუმატეთ ნიორი.

3

გაავლეთ წიწაკა ცივ წყალში და მოაცილეთ კანის თხელი ფენა. გაჭერით და გამოაცალეთ მარცვლებიც. შემდეგ დაჭერით ვიწრო ზოლებად და ჩაუმატეთ ბადრიჯანს. გათალეთ გაცივებული პამიდვრები, დაჭერით და ჩაუმატეთ ბადრიჯანს. ჩაასხით ტომატ-პასტაც, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და პილპილი. დუღილის დაწყებისას დაუწიეთ ცეცხლს და ადუღეთ 30 წუთის განმავლობაში.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ყვავილოვანი კომბოსტოსგან უგემრიელესი სალათები მზადდება. მარიეტა მათგან ერთ-ერთის რეცეპტს წარმოგვიდგენს.
ყვავილოვანი კომბოსტოსგან უგემრიელესი სალათები მზადდება. მარიეტა მათგან ერთ-ერთის რეცეპტს წარმოგვიდგენს.
ავტორი:
საზაფხულო მსუბუქი და არომატული სალათა, ახალი პომიდვრითა და ყველი მოცარელათი.
საზაფხულო მსუბუქი და არომატული სალათა, ახალი პომიდვრითა და ყველი მოცარელათი.
ავტორი:
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ავტორი: