რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბადრიჯანი პამიდვრით

ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი მწვანე ბულგარული წიწაკა
1   ცალი დიდი წითელი ბულგარული წიწაკა
7   ცალი მცირე ზომის პამიდორი
1   ცალი ბადრიჯანი
4   ცალი დანაყული ნივრის კბილი
14   ჭიქა ზეითუნის ზეთი
2   ს/კ ტომატ-პასტა
12   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ დაფქული შავი წიწაკა
12   ჩ/კ პილპილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

შეწვით ორივე წიწაკა ღუმელში, შავი შეფერილობის მიღებამდე. შემდეგ მოათავსეთ ისინი პლასტმასის კონტეინეში და აცადეთ გაცივება. ამასობაში კი მოამზადეთ პამიდვრები: თითოეულს უკანა მხარეს დანის გამოყენებით გაუკეთეთ ორი ზოლი(X-ის ფორმად); ხარშეთ მდუღარე წყალში 1 წუთის განმავლობაში და შემდეგ მოათავსეთ ცივ, გამდინარ წყალში გასაცივებლად.

2

დაჭერით ბადრიჯანი ვიწრო ზოლებად და შეწვით ცხიმში ყავისფერი შეფერილობის მიღებამდე (დაჭირდება 6-8 წუთი). დარბილებისთანავე ჩაუმატეთ ნიორი.

3

გაავლეთ წიწაკა ცივ წყალში და მოაცილეთ კანის თხელი ფენა. გაჭერით და გამოაცალეთ მარცვლებიც. შემდეგ დაჭერით ვიწრო ზოლებად და ჩაუმატეთ ბადრიჯანს. გათალეთ გაცივებული პამიდვრები, დაჭერით და ჩაუმატეთ ბადრიჯანს. ჩაასხით ტომატ-პასტაც, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და პილპილი. დუღილის დაწყებისას დაუწიეთ ცეცხლს და ადუღეთ 30 წუთის განმავლობაში.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
ავტორი:
ღუმელში შემწვარი ბოსტნეული ძალიან გემრიელია. შეგიძლიათ, გაამრავალფეროვნოთ თქვენი საყვარელი ბოსტნეულით.
ღუმელში შემწვარი ბოსტნეული ძალიან გემრიელია. შეგიძლიათ, გაამრავალფეროვნოთ თქვენი საყვარელი ბოსტნეულით.
ავტორი:
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ავტორი:
მარტივად მოსამზადებელი, მრავალფეროვანი არომატული სალათა.
მარტივად მოსამზადებელი, მრავალფეროვანი არომატული სალათა.
ავტორი: