რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ატმის ჯემი

გემრიელი ხილისაგან გემრიელი ჯემის გაკეთებაა შესაძლებელი :)
გემრიელი ხილისაგან გემრიელი ჯემის გაკეთებაა შესაძლებელი :)

2:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2 13   კგ. ატამი
3   ჩ/კ ლიმონის წვენი
3   ჭიქა შაქარი, ან მეტი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ატამი გარეცხეთ, გათალეთ, კურკა მოაშორეთ და დაჭერით.

2

ყველა ინგრედიენტი დიდ თასში მოათავსეთ და ერთი საათით გააჩერეთ.

3

გადაიტანეთ დიდ ქვაბში და აადუღეთ.

4

ადუღეთ დაახლოებით 1 საათით, ან სანამ სასურველ სისქეს არ მიიღებთ. დროდადრო მოურიეთ და ქაფი მოაშორეთ.

5

ჩაასხით გასტერილებულ ცხელ ქილებში.

6

ჯემით სავსე ქილები მდუღარე წყალში 10 წუთით მოათავსეთ.

7

შეინახეთ მშრალ და გრილ ადგილას.

რჩევა: ფრთხილად იყავით, რომ დუღილისას ქილები არ გაგიტყდეთ. შეგიძლიათ ქვაბის ძირში რაიმე ჩააფინოთ და ქილები ზედ მოათავსოთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
თუ მანდარინი გიყვართ, მანდარინის მურაბა უფრო მეტად შეგიყვარდებათ!
თუ მანდარინი გიყვართ, მანდარინის მურაბა უფრო მეტად შეგიყვარდებათ!
ავტორი:
ატმის მურაბა შეგიძლიათ მოამზადოთ წყლით ან წყლის დამატების გარეშე. წყლის გარეშე უფრო სქელი მურაბა გამოდის.
ატმის მურაბა შეგიძლიათ მოამზადოთ წყლით ან წყლის დამატების გარეშე. წყლის გარეშე უფრო სქელი მურაბა გამოდის.
ავტორი:
სურნელოვანი ვარდისაგან გემრიელი მურაბაც იხარშება :)
სურნელოვანი ვარდისაგან გემრიელი მურაბაც იხარშება :)
ავტორი:
მარიეტას მარტივი რეცეპტი ჟოლოს ჯემის მოსამზადებლად.
მარიეტას მარტივი რეცეპტი ჟოლოს ჯემის მოსამზადებლად.
ავტორი: