რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

არაქისის კარაქი


0:30:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
250   გრამი მიწის თხილი
1   ს/კ თაფლი
მწიკვი მარილი
3   ს/კ ზეითუნის ზეთი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ბლენდერში მოათავსეთ მოხალული მიწის თხილი დაუმატეთ მარილი,თაფლი,ზეითუნის ზეთი.

2

დააბლენდერეთ ფაფუკი მასის მიღებამდე.

3

თუ მასა ძალიან სქელი იქნება შეგიძლიათ დაუმატოთ ზეითუნის ზეთი კიდევ გასათხელებლად.

4

გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
პომიდორი და ყაბაყი
კვერცხი ისპანახითა და სოკოთი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
მსუბუქი და ჯანსაღი საუზმე.
მსუბუქი და ჯანსაღი საუზმე.
ავტორი:
დილის ენერგიულად და ჯანსაღად დაწყებისთვის ამ კერძის მირთმევა ძალიან კარგი წინაპირობაა.
დილის ენერგიულად და ჯანსაღად დაწყებისთვის ამ კერძის მირთმევა ძალიან კარგი წინაპირობაა.
ავტორი: