რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

თევზის წვნიანი

გაეცანით თევზის წვნიანის ჩემეულ რეცეპტს, მოამზადეთ და გამიზიარეთ თქვენი შთაბეჭდილებები :)
გაეცანით თევზის წვნიანის ჩემეულ რეცეპტს, მოამზადეთ და გამიზიარეთ თქვენი შთაბეჭდილებები :)

1:00:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
300   გრამი თევზის ფილე
2   ცალი კარტოფილი
4   ს/კ ზეითუნის ზეთი
2   ჩ/კ ტომატპასტა
100   გრამი ქამა სოკო ან ხის სოკო
2   ცალი კიტრის მწნილი
1   თავი ხახვი
12   ცალი ლიმონი
12   ქილა ზეთისხილი
4   ცალი დაფნის ფოთოლი
მარილი გემოვნებით
მწვანილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ორ ლიტრ წყალში მოხარშეთ თევზის ფილე. გააკეთეთ ბულიონი და თევზი ამოიღეთ ბულიონიდან.

2

მდუღარე ბულიონში ჩაყარეთ გრძლად ან კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი. სანამ კარტოფილი იხარშება, თევზი დაჭერით და შეაზავეთ ზეთით, ტომატ-პასტით და დაჭრილი კიტრის მწნილით.

3

ხახვი წვრილად დაჭერით და თუშეთ სანამ ოქროსფრად არ შეიფერება.

4

კარტოფილი თითქმის მზად რომ იქნება სუპს ჩაუმატეთ მოთუშული ხახვი, ტომატ- პასტაში ამოვლებული თევზი კიტრის მწნილით, დაჭრილი სოკო და ზეთისხილი. ხარშეთ კარტოფილის მზადყოფნამდე.

5

ცეცხლიდან გადმოდგმამდე რამდენიმე წუთით ადრე ჩაუმატეთ დაფნის ფოთოლი, გასინჯეთ და გემოვნებით დაუმატეთ მარილი, წიწაკა და ლიმონი. ასევე მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.

არ არის სავალდებულო ფილეს გამოყენება, მშვენიერი სუპი გამოდის თევზის კუდისგან, ასევე კალმახის და ორაგულის თავისგან.

 

ვიყენებ მხოლოდ მოსახარშ სოკოს. დამარინადებული სოკოთიც ვცადე, მაგრამ ჩემთვის ძალიან მჟავეა. ლიმონი უნდა დაემატოს ფრთხილად, ისე, რომ წვნიანი არ დაგიმჟავდეთ.

 

გემრიელად მიირთვით!

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
არაფერია მოხარშულ ორაგულზე მარტივი, ჯანსაღი და გემრიელი ! იხილეთ ორაგულის მომზადების სწრაფი მეთოდი.
არაფერია მოხარშულ ორაგულზე მარტივი, ჯანსაღი და გემრიელი ! იხილეთ ორაგულის მომზადების სწრაფი მეთოდი.
ავტორი:
მოხარშული ხეკის ეს რეცეპტი მარტივი მოსამზადებელია და ძალიან გემრიელი გამოდის.
მოხარშული ხეკის ეს რეცეპტი მარტივი მოსამზადებელია და ძალიან გემრიელი გამოდის.
ავტორი: