რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შოკოლადის ბეზე

შოკოლადის ბეზე – მსუბუქი და გემრიელი ტკბილეული.
შოკოლადის ბეზე – მსუბუქი და გემრიელი ტკბილეული.

1:00:00
24 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ცალი კვერცხის ცილა
34   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
34   ჭიქა შაქარი
14   ჭიქა კაკაო
85   გრამი ნახევრადტკბილი შოკოლადი
1   ს/კ მარგარინი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კვერცხის ცილა დიდ თასში მოათავსეთ. გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე 30 წუთით. დაუმატეთ ვანილი. თქვიფეთ საშუალო სიჩქარეზე, ოდნავ გამყარებამდე. თანდათანობით შეურიეთ შაქარი. თქვიფეთ შაქრის გადმობამდე და მასის გამყარებამდე. ნელ–ნელა შეურიეთ კაკაო.

2

საკონდიტრო კრემის ტომარას ვარსკვლავის ფორმა მოარგეთ და ბეზეს ნაზავით ნახევრამდე ამოავსეთ. საცხობ ლანგარზე დააფინეთ პერგამენტი და დასვით 3–4 სმ დიამეტრის ვარსკვლავები.

3

აცხვეთ 150 C-ზე 30–35 წუთით. გააცივეთ რკინის ცხაურზე.

4

მიკროტალღურ ღუმელში გაადნეთ შოკოლადი და მარგარინი, ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. გამომცხვარი ბეზე ცალი მხრით შოკოლადის გლაზურში ამოავლეთ. გადაიტანეთ საცხობ ქაღალდზე და დაელოთ გამყარდეს. გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გემრიელი ბეზეს დესერტი ნაღების კრემითა და ხილით. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით საყვარელ ადამიანებს :)
გემრიელი ბეზეს დესერტი ნაღების კრემითა და ხილით. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით საყვარელ ადამიანებს :)
ავტორი:
მარტივი კულინარიული რეცეპტი პატარა და არაჩვეულებრივი ბეზეს ტორტების მოსამზადებლად.
მარტივი კულინარიული რეცეპტი პატარა და არაჩვეულებრივი ბეზეს ტორტების მოსამზადებლად.
ავტორი:
კარამელის შინ მომზადება ისეთი მარტივია, რომ, ალბათ, აღარასდროს იყიდით მაღაზიაში. გამოიყენეთ სხვადასხვა ტკბილეულობის მოსართავად.
კარამელის შინ მომზადება ისეთი მარტივია, რომ, ალბათ, აღარასდროს იყიდით მაღაზიაში. გამოიყენეთ სხვადასხვა ტკბილეულობის მოსართავად.
ავტორი:
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი: