რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შოკოლადის ღვეზელი

გამორჩეულად გემრიელი შოკოლადის ღვეზელი ორეოს ორცხობილებით :)
გამორჩეულად გემრიელი შოკოლადის ღვეზელი ორეოს ორცხობილებით :)

6:20:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
24   ცალი ორეოს ორცხობილა
14   ჭიქა გამდნარი კარაქი
340   გრამი ნახევრადტკბილი შოკოლადი
1 12   ჭიქა სქელი ნაღები (გაყოფილი)
14   ჭიქა შაქრის პუდრა
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
340   გრამი ნახევრადტკბილი შოკოლადი
34   ჭიქა სქელი ნაღები
ზღვის მარილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ქერქის მომზადება: სამზარეულოს კომბაინში დააბლენდერეთ ორეოს ორცხობილები, დაუმატეთ კარაქი და თქვიფეთ კარგად შერევამდე.

2

მიღებული ნაზავი 22 სმ ზომის ღვეზელის ლანგრის ძირზე და კიდეებზე დაპრესეთ. შედგით მაცივარში სულ მცირე 1 საათით.

3

შიგთავსის გასაკეთებლად: მიკროტალღურ ღუმელში გაადნეთ 340 გრ ნახევრადტკბილი შოკოლადის ნატეხები და ¾ ჭიქა ნაღები. გააჩერთ ღუმელში 1–2 წუთით. მოურიეთ ყოველ 30 წამში. გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ შეურიეთ შაქრის პუდრა და ვანილი.

4

დარჩენილი ¾ ჭიქა ნაღები თასში მოათავსეთ და მიქსერით ათქვიფეთ. შოკოლადის ნაზავი სამ ნაწილად გაყავით და ნაღებს შეათქვიფეთ. მიღებული შიგთავსი კოვზით გაგრილებულ ქერქში გადაიტანეთ და ზედაპირი მოასწორეთ. შედგით მაცივარში გამყარებამდე, დაახლოებით 6 საათით.

5

განაშის მომზადება: მირთმევამდე, მიკროტალღურ ღუმელის თასში მოათავსეთ შოკოლადის ნატეხები და ¾ ჭიქა ნაღები. გააჩერეთ 1–2 წუთით, ურიეთ ყოველ 30 წამში, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მოასხით ღვეზელს და გააგრილეთ. მოაყარეთ ზღვის მარილი.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
ტვიქსი – ხრაშუნა ორცხობილა, კარამელი და შოკოლადი – საყვარელი ტკბილეულის მომზადება უკვე შინაც მარტივად შეგიძლიათ :)
ტვიქსი – ხრაშუნა ორცხობილა, კარამელი და შოკოლადი – საყვარელი ტკბილეულის მომზადება უკვე შინაც მარტივად შეგიძლიათ :)
ავტორი:
პრანჭია მარწყვების გაფორმება თქვენი ფანტაზიისთვის მოგვინდვია.
პრანჭია მარწყვების გაფორმება თქვენი ფანტაზიისთვის მოგვინდვია.
ავტორი:
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი დესერტის, შოკ-მანჟეს მოსამზადებლად.
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი დესერტის, შოკ-მანჟეს მოსამზადებლად.
ავტორი:
ძალიან მარტივი რეცეპტი გემრიელი პუდინგის სახლის პირობებში მოსამზადებლად. მიირთვით თბილი ან გრილი.
ძალიან მარტივი რეცეპტი გემრიელი პუდინგის სახლის პირობებში მოსამზადებლად. მიირთვით თბილი ან გრილი.
ავტორი: