რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შოკოლადის ღვეზელი

გამორჩეულად გემრიელი შოკოლადის ღვეზელი ორეოს ორცხობილებით :)
გამორჩეულად გემრიელი შოკოლადის ღვეზელი ორეოს ორცხობილებით :)

6:20:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
24   ცალი ორეოს ორცხობილა
14   ჭიქა გამდნარი კარაქი
340   გრამი ნახევრადტკბილი შოკოლადი
1 12   ჭიქა სქელი ნაღები (გაყოფილი)
14   ჭიქა შაქრის პუდრა
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
340   გრამი ნახევრადტკბილი შოკოლადი
34   ჭიქა სქელი ნაღები
ზღვის მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ქერქის მომზადება: სამზარეულოს კომბაინში დააბლენდერეთ ორეოს ორცხობილები, დაუმატეთ კარაქი და თქვიფეთ კარგად შერევამდე.

2

მიღებული ნაზავი 22 სმ ზომის ღვეზელის ლანგრის ძირზე და კიდეებზე დაპრესეთ. შედგით მაცივარში სულ მცირე 1 საათით.

3

შიგთავსის გასაკეთებლად: მიკროტალღურ ღუმელში გაადნეთ 340 გრ ნახევრადტკბილი შოკოლადის ნატეხები და ¾ ჭიქა ნაღები. გააჩერთ ღუმელში 1–2 წუთით. მოურიეთ ყოველ 30 წამში. გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ შეურიეთ შაქრის პუდრა და ვანილი.

4

დარჩენილი ¾ ჭიქა ნაღები თასში მოათავსეთ და მიქსერით ათქვიფეთ. შოკოლადის ნაზავი სამ ნაწილად გაყავით და ნაღებს შეათქვიფეთ. მიღებული შიგთავსი კოვზით გაგრილებულ ქერქში გადაიტანეთ და ზედაპირი მოასწორეთ. შედგით მაცივარში გამყარებამდე, დაახლოებით 6 საათით.

5

განაშის მომზადება: მირთმევამდე, მიკროტალღურ ღუმელის თასში მოათავსეთ შოკოლადის ნატეხები და ¾ ჭიქა ნაღები. გააჩერეთ 1–2 წუთით, ურიეთ ყოველ 30 წამში, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მოასხით ღვეზელს და გააგრილეთ. მოაყარეთ ზღვის მარილი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ძალიან მარტივი და გემრიელი დესერტი, რომელიც ყოველ მხრივ საუკეთესოა.
ძალიან მარტივი და გემრიელი დესერტი, რომელიც ყოველ მხრივ საუკეთესოა.
ავტორი:
შოკოლადი რომ ყველას უყვარს, ეს ცნობილია. მისი გაკეთება მარტივად, სახლის პირობებშიც შეგიძლიათ.
შოკოლადი რომ ყველას უყვარს, ეს ცნობილია. მისი გაკეთება მარტივად, სახლის პირობებშიც შეგიძლიათ.
ავტორი:
წარმოუდგენლად ადვილი, მაგრამ საოცრად მდიდრული და გემრიელი. ჩაიტკბარუნეთ პირი :)
წარმოუდგენლად ადვილი, მაგრამ საოცრად მდიდრული და გემრიელი. ჩაიტკბარუნეთ პირი :)
ავტორი: