შემოდგომის სოკო ყველით
მარტივი და გემრიელი სეზონური კერძის რეცეპტი სოკოს მოყვარულებისთვის!
გაახურეთ ღუმელი 200ºC -მდე. საცხობ ლანგარზე დაალაგეთ სოკოები. მოაყარეთ ზემოდან გორგონზოლა ან სხვა ლურჯი ყველი, დაფშვნილი ან თხლად დაჭრილი, ქონდარი, პატარა ნაჭრებად დაჭრილი კარაქი და ნიგოზი.
მოათავსეთ ღუმელში და აცხვეთ 10 წუთით, ან ყველის გადნობამდე და სოკოს დარბილებამდე. დააწყვეთ რუკოლას ფოთლები თეფშზე და მოათავსეთ ზემოდან სოკოები.