დაჭერით მანგო კუბიკებად მარტივი და ნაცადი მეთოდის მიხედვით.
მანგო ხელში ისე დაიჭირეთ, რომ ყუნწის მხარე ქვემოთ მოაქცეს.
ბასრი დანით ჩამოჭერით მანგოს ცალი მხარე (მანგოს შუაგულში ოვალური ფორმის კურკა აქვს, ასე რომ გვერდითა მხარე უნდა ჩამოაჭრათ).
ჩამოჭერით მეორე მხარეც.
მიიღებთ სამ ნაჭერს: ორ თანაბარი ზომის გვერდითა ნაჭერს და შუა, კურკიან ნაწილს.
მანგოს გვერდითა ნაჭრები ბასრი დანით მართობულად ისე დაჭერით, როგორც სურათზეა ნაჩვენები. გაჭერით მხოლოდ რბილობი და არა კანი.
გადახსენით მანგოს ნაჭრები, რათა რბილობი ზემოთ ამოიწიოს, მიიღებთ „მანგოს ზღარბს“ :)
რბილობი კანს დანით ნელ–ნელა მოაჭერით.
მანგოს კურკიანი ნაწილი საჭრელ დაფაზე მოათავსეთ. ამოაჭერით კურკა და გათალეთ კანი. დაჭერით კუბიკებად.