რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
როგორ დავჭრათ ბულგარული წიწაკა
ავტორი: tamta

დაგვჭირდება ნებისმიერი ფერისა და რაოდენობის ბულგარული წიწაკა, ბასრი დანა და საჭრელი დაფა :)

1
ნაწილი
მოაჭერით თავი

ეს მეთოდი ყუნწის მოშორების უმარტივესი გზაა. ასე თავიდან აიცილებთ ყუნწის მრგვლად შემოჭრას.

2
ნაწილი
ხელით მოაშორეთ თესლი

მოაშორეთ თესლი და რბილობი.

3
ნაწილი
გაჭერით შუაზე

წიწაკა გაჭრილი ბოლოთი საჭრელ დაფაზე მოათავსეთ და შუაზე გაჭერით.

4
ნაწილი
დაჭერით ღერებად

შეგიძლიათ დაჭრათ უფრო წვრილ ან სქელ ღერებად. სისქე დამოკიდებულია იმაზე, თუ რის მომზადებას აპირებთ ბულგარული წიწაკით.

5
ნაწილი
დაჭერით კუბიკებად

თუ გსურთ უფრო პატარებად დაჭრათ, აიღეთ რამდენიმე ღერი ერთად და დაჭერით კუბიკებად.

ბეჭდვა
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
ნივრის გარჩევის მარტივი წესი.
როგორ მოვხარშოთ კვერცხი მაგრად?
გააპრიალეთ მიმწვარი ჭურჭელი ზედმეტი დროისა და ძალისხმევის გარეშე :)
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.