რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ვაშლის კრუასანები

რომც არ იყოთ კრუასანის მოყვარული, ვაშლის კრუასანები მაინც მოგეწონებათ
რომც არ იყოთ კრუასანის მოყვარული, ვაშლის კრუასანები მაინც მოგეწონებათ

0:00:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
250   გრამი კრუასანის მზა ცომი
5   ს/კ ვაშლის ხილფაფა
სურვილისამებრ დარიჩინი/დაფქული მიხაკი
2   ს/კ თხილი
1   ჩ/კ შაქარი
მწიკვი დარიჩინი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 200°C-მდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი.

2

გააბრტყელეთ კრუასანის ცომი და დაჭერით თანაბარი ზომის ექვს სამკუთხედად.

3

ვაშლის ხილფაფას სურვილისამებრ შეურიეთ ცოტა დაფქული დარიჩინი ან მიხაკი, წაუსვით ცომის ნაჭრებს და განიერი მხრიდან გადაახვიეთ.

4

დაჭრილ თხილს შეურიეთ შაქარი და ცოტა დარიჩინი და მოაყარეთ კრუასანებს.

5

გამზადებული კრუასანები ფირფიტაზე დააწყვეთ და აცხვეთ 12-15 წთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მადისაღმძვრელი კრუასანები – რომლებიც პირველივე მომზადებისთანავე შეგიყვარდებათ!
მადისაღმძვრელი კრუასანები – რომლებიც პირველივე მომზადებისთანავე შეგიყვარდებათ!
ავტორი: