რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ტირამისუ

არ გამოტოვოთ საუკეთესო ტირამისუს რეცეპტი. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით ოჯახსა და მეგობრებს!
არ გამოტოვოთ საუკეთესო ტირამისუს რეცეპტი. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით ოჯახსა და მეგობრებს!

5:00:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
6   ცალი კვერცხის გული
34   ჭიქა თეთრი შაქარი
23   ჭიქა რძე
1 14   ჭიქა სქელი ნაღები
12   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
450   გრამი ყველი მასკარპონე
14   ჭიქა მოდუღებული ყავა
2   ს/კ რომი
2   შეკვრა (85 გრ) „ლედის თითები“
1   ს/კ დაუმტკბარი კაკაოს ფხვნილი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ქვაბში კვერცხის გულები და შაქარი კარგად შერევამდე თქვიფეთ. შეურიეთ რძე და ადუღეთ საშუალო ტემპერატურაზე, სანამ ადუღდება მუდმივად ურიეთ. ადუღეთ 1 წუთით, გადმოდგით გაზქურიდან და ოდნავ გააგრილეთ. მჭიდროდ დააფარეთ და შედგით მაცივარში 1 საათით.

2

საშუალო თასში ნაღები და ვანილი გამყარებამდე თქვიფეთ. მასკარპონე კვერცხის ნაზავს ისე შეათქვიფეთ, რომ გლუვი მასა მიიღოთ.

3

პატარა თასში აურიეთ მოდუღებული ყავა(ოთახის ტემპერატურის) და რომი. „ლედის თითები“ შუაზე გაყავით და მოასხით ყავის ნაზავი.

4

გაჟღენთილი „ლედის თითები“ 18X28 სმ ზომის ლანგრის ძირში დააწყვეთ. ზემოდან მასკარპონეს ნაზავის ნახევარი მოასხით, შემდეგ კი გათქვეფილი ნაღების ნახევარი. გაიმეორეთ შემდეგი ფენა ამ თანმიმდევრობით და ზემოდან კაკაო მოაყარეთ. დააფარეთ და გააცივეთ მაცივარში 4-6 საათით, გამყარებამდე. გემრიელად მიირთვით!

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ ყველაზე მარტივ რეცეპტს გემრიელი ნამცხვრის მოსამზადებლად.
გთავაზობთ ყველაზე მარტივ რეცეპტს გემრიელი ნამცხვრის მოსამზადებლად.
ავტორი:
მოამზადეთ გემრიელი ნამცხვარი სწრაფად და მარტივად მხოლოდ რამდენიმე ინგრედიენტის გამოყენებით :)
მოამზადეთ გემრიელი ნამცხვარი სწრაფად და მარტივად მხოლოდ რამდენიმე ინგრედიენტის გამოყენებით :)
ავტორი:
ნამცხვარი, რომელიც უგემრიელესია ჩაისთან ერთად მისართმევად!
ნამცხვარი, რომელიც უგემრიელესია ჩაისთან ერთად მისართმევად!
ავტორი:
მარიეტამ საოცარი დესერტის რეცეპტით გაგვანებივრა!
მარიეტამ საოცარი დესერტის რეცეპტით გაგვანებივრა!
ავტორი: