რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

საუკეთესო ვაფლი

ფუმფულა, გემრიელი ვაფლები, რომელიც გარედან ხრაშუნაა, ხოლო შიგნით კი რბილი. გაუზიარეთ მეგობრებს :)
ფუმფულა, გემრიელი ვაფლები, რომელიც გარედან ხრაშუნაა, ხოლო შიგნით კი რბილი. გაუზიარეთ მეგობრებს :)

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 13   ჭიქა ფქვილი
4   ჩ/კ საცხობი ფხვნილი
12   ჩ/კ მარილი
2   ს/კ შაქარი
2   ცალი კვერცხი
12   ჭიქა გამდნარი კარაქი
1 34   ჭიქა რძე
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ თასში ყველა მშრალი ინგრედიენტი ერთად აურიეთ.

2

დააცალკევეთ კვერცხის გული და ცილა. გულები მშრალი ინგრედიენტების ნაზავს დაუმატეთ, ცილა კი პატარა სათქვეფ თასში მოათავსეთ.

3

ცილა გამყარებამდე თქვიფეთ და გადადგით.

4

რძე და გამდნარი კარაქი დაუმატეთ მშრალი ინგრედიენტების ნაზავს და ათქვიფეთ.

5

ათქვეფილი კვერცხის ცილა ნაზავში გადმოიტანეთ და აურიეთ.

6

ნაზავი კოვზით ვაფლის ცხელ ფორმაში ჩაასხით და აცხვეთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
შესანიშნავი ვაფლი – დილის გემრიელი დასაწყისი თუ მადისაღმძვრელი დესერტი :)
შესანიშნავი ვაფლი – დილის გემრიელი დასაწყისი თუ მადისაღმძვრელი დესერტი :)
ავტორი: