რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ოჯახური ბეკონითა და სალათით

ამ რეცეპტში შემოგთავაზებთ თუ როგორ მოვამზადოთ ოჯახური ბეკონით და მოვრთოთ სუფრაზე მიტანამდე.
ამ რეცეპტში შემოგთავაზებთ თუ როგორ მოვამზადოთ ოჯახური ბეკონით და მოვრთოთ სუფრაზე მიტანამდე.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. კარტოფილი
200   გრამი იმერული ყველი
400   გრამი რაჭული ბეკონი(ან ცხიმიანი ბეკონი)
2   ცალი ცხარე მწვანე წიწაკა
1   ცალი კიტრი
3   ცალი პომიდორი
15   გრამი ოხრახუში
1   ჩ/კ შავი ღვინის ძმარი
3   თავი წითელი ხახვი
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ბეკონი საშულო ზომის ნაჭრებად დაჭერით და ტაფაზე გადაიტანეთ. წვით დაბალ ტემპერატურაზე 7-8 წუთით, წვის პროცესში გადააბრუნეთ. სავარაუდოდ, არ დაგჭირდებათ ზეთის დამატება, რადგანაც ბეკონი თავისსავე ცხიმში შეიწვება.

2

დაჭერით კარტოფილი და გადაიტანეთ ბეკონის ტაფაზე. კარტოფილი ისე დააწყვეთ, რომ ბეკონის ცხიმშივე შეიწვას. წვით ოქროსფერი შეფერილობის მიღებამდე. დროდადრო მოურიეთ, რომ კარტოფილი თანაბრად შეიწვას. თუ კარტოფილის შესაწვავად ბეკონის ცხიმი საკმარისი არ იქნება, მაშინ ცოტაოდენი ზეთი დაუმატეთ.

3

დაჭერით ორი თავი წითელი ხახვი და დაამატეთ ტაფაზე. ამოურიეთ და წვით 3-4 წუთით. შემდეგ სასალათე თასში გადაიტანეთ.

4

მირთმევისას: დაჭერით ოხრახუში, დარჩენილი წითელი ხახვი, კიტრი, პომიდორი, მწვანე წიწაკა და დაფშვენით ყველი. გადაიტანეთ კარტოფილისა და ბეკონის თასში. მოასხურეთ 1 ჩ/კ შავი ღვინის ძმარი და გემრიელად მიირთვით.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
კიტრი–პომიდვრის სალათა ნიგვზით ქართული ტრადიციული კერძია.
კიტრი–პომიდვრის სალათა ნიგვზით ქართული ტრადიციული კერძია.
ავტორი: