რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კუბდარი

კუბდარი – ქართული კულინარიის უგემრიელესი წარმომადგენელი!
კუბდარი – ქართული კულინარიის უგემრიელესი წარმომადგენელი!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
300   გრამი ოდნავ ამოყვანილი მაგარი ცომი
250   გრამი ნაკლებცხიმიანი ხბოს რბილი ხორცი
100   გრამი ხახვი
5   გრამი წიწაკა
15   გრამი სვანური მარილი
ცოტაოდენი ძირა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დავჭრათ ხორცი წვრილ კუბიკებად. დავჭრათ ხახვი წვრილად და შევურიოთ ხორცს სვანურ მარილთან და ძირასთან ერთად (მარილი და წიწაკა გემოვნებით).

2

გავაბრტყელოთ ცომი, მიღებული მასა მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომში, მოვუკრათ თავი და ისევ გავაბრტყელოთ. გაბრტყელების შემდეგ ცომის თავი გავხსნათ. ეს იმიტომ, რომ ცომი არ გაიბეროს. შემდეგ მოვათავსოთ ღუმელში და გამოვაცხოთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ სახლში ტრადიციული მცხეთური ღვეზელი და გემრიელად გაუმასპინძლდეთ ოჯახის წევრებს.
მოამზადეთ სახლში ტრადიციული მცხეთური ღვეზელი და გემრიელად გაუმასპინძლდეთ ოჯახის წევრებს.
ავტორი:
იხილეთ ტარხუნის ღვეზელის მომზადების წესი და გამოაცხვეთ გემო, რომელიც ზოგჯერ ასე მოგვანატრებს ხოლმე თავს.
იხილეთ ტარხუნის ღვეზელის მომზადების წესი და გამოაცხვეთ გემო, რომელიც ზოგჯერ ასე მოგვანატრებს ხოლმე თავს.
ავტორი: