კიბორჩხალი
იხილეთ რეცეპტი და მოამზადეთ კიბორჩხალი მწარე და ტკბილი ინგრედიენტების კომბინაციით.
კიბორჩხალები წინასწარ მოხარშეთ და შუაზე გაჭერით.
ღრმა ტაფაზე კარაქში და ზეთში თუშეთ ნიორი და კოჭა, სანამ ნიორი არ გადაიბრაწება.
დაუმატეთ დიაგონალზე დაჭრილი წიწაკა, მარილი, პილპილი და ყავისფერი შაქარი.
შეურიეთ კიბორჩხალი, დააფარეთ და თუშეთ 10–15 წუთით.
თუ სოუსი ზედმეტად წვნიანია, ამოიღეთ კიბორჩხალი და ააორთქლეთ სითხე, რათა სოუსი უფრო შესქელდეს.
6კიბორჩხალი თეფშზე გადმოიღეთ და სოუსი ზემოდან მოასხით.
სურვილისამებრ, მიირთვით ბრინჯთან ერთად.