რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კარტოფილი შამპინიონით არაჟანში

ეს კერძი სამი თვისებით გამოირჩევა: ის გემრიელი, სწრაფად მოსამზადებელი და ძალიან ნოყიერია! იხილეთ რეცეპტი.
ეს კერძი სამი თვისებით გამოირჩევა: ის გემრიელი, სწრაფად მოსამზადებელი და  ძალიან ნოყიერია! იხილეთ რეცეპტი.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
8   ცალი კარტოფილი
500   გრამი ქამა სოკო (შამპინიონი)
1   თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
1   ს/კ ფქვილი
ზეითუნის ზეთი შესაწვავად
250   გრამი არაჟანი
მარილი და წიწაკა გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გაასუფთავეთ კარტოფილი, დაჭერით თხელ, მრგვალ ნაჭრებად.

2

წვრილად დაჭერით ხახვი, დაამატეთ 1 ს/კ ფქვილი და აურიეთ, მოთუშეთ მცენარეულ ზეთში.

3

დაჭერით სოკო მცირე ზომის ნაჭრებად და შეწვით ტაფაზე, განცალკევებით ხახვისაგან.

4

დააწყვეთ კარტოფილი საცხობ ფორმაზე, დაამატეთ სოკო, ხახვი, სანელებლები, არაჟანი და აურიეთ კარგად.

5

შედგით ღუმელში და აცხვეთ 180ᵒ С-ზე 40 წუთის განმავლობაში. კარტოფილი შამპინიონითა და არაჟნით მზადაა, გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი კასეროლის რეცეპტი – რომელიც აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
მარტივი კასეროლის რეცეპტი – რომელიც აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ავტორი:
ეს საკმაოდ პოპულარული და ძალიან გემრიელი კერძის რეცეპტი ნამდვილად გაახარებს კარტოფილის მოყვარულებს.
ეს საკმაოდ პოპულარული და ძალიან გემრიელი კერძის რეცეპტი ნამდვილად გაახარებს კარტოფილის მოყვარულებს.
ავტორი:
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
ავტორი: